Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Temmuz '16

 
Kategori
İlişkiler
 

Evlenememiş Bakımlı Plaza Hatunu

Evlenememiş Bakımlı Plaza Hatunu
 

Türk dil kurumuna göre 'evlenmek' evli olma durumudur. Yani statün farklıdır, bekar değilsindir. Tek fark bu değildir elbette, sorumluluklar çoğalır, farklı bir yaşama adım atarsın vs vs. Hayatında birçok şey değişir ya olumlu yönde ya da olumsuz ama baya bi kısıtlanacağın kesindir. 

Evlenememe durumu ise, seçimini bekar olarak sürdürme halidir. Bekarlıktan çıkmak isteyip de çıkamamak değildir. Yani evlenememek diye bir durum yoktur, seçim kişiye aittir, evlenir veya evlenmeden hayatına devam eder.

Birçok muhabbete dahil oluyoruz yaşarken istemeden. İnsanlar sanıyor ki evlenmemiş kişi, kendine ait bir kişi bulamamış, geçimsiz, sorunlu olan biridir, oysa ki asıl evlenememiş kişi etrafında çok kişi olduğundan dolayı seçim yapamamaktan evlenemez. Çok kişi olunca seçenek arttıkça ayrıntı kategorisi artıyor. Hangi devirde yaşıyoruz, onca insan varken sizce bir bayan evlenemeyebilir mi? Mantıken bile hayır.

Geçen bir söz duydum,

'Eski sevgilim vardı bir tane evlenememiş bakımlı plaza hatunuydu, çok tatlıydı'.

Evlenmek istememiş olabilir, çok kişi vardır hayatında çıkarmak istemiyor olabilir, evlenmeden daha çok para biriktiriyor olabilir, evlilik tekliflerini beğenmemiş olabilir, sevmemiş olabilir sevemiyordur çok zekidir bu da olabilir. Evlenme kurumu çok özeldir, mübarektir, ama evliliği kaçış yolu, doğru yol, en son girilecek yol, en iyi yol görmek de saflıktır. Kadın mutlu olacaksa aklınızda bakımlı plaza hatunu olarak kalmayı tercih edecektir.

Birbirimizi yanlış tanıma statüsünde kalmayalım, sizi de yanlış tanımasınlar. Bir bayan için bu lafı söylüyorsanız sizin içinde şunu diyebilirler;  'Dul ve sapık bir iş adamı müsvettesi'.

Sizin için acaba neler deniliyor, düşünmeyen erkekler. Bir düşünün o sivri diliniz sizi yakmasın dikkat edin, fena patlarsınız bir gün. O dalga geçtiğiniz tanımadığım zeki bayanlar, en başarılı çocukların annesi olacaklar ilerde. 

 
Toplam blog
: 48
: 148
Kayıt tarihi
: 22.05.15
 
 

İstanbul Üniversitesi, Bankacı, Gezgin.   Bende yazınca rahatlıyorum ne yapayım. Beni de böyle yara..