Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Temmuz '21

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

EVREN BİZİMLE KONUŞUR

Canlılığı ve dinamikliği ile her an kalbi atan hayatın hediyeleri de kendisi gibi canlıdır. Yaşamın hediyeleri günlük hayatın bir parçasıdır. Farkına varsak da varmasak da hediyeler hep bizimledir.  

 

Kaldırım taşlarının arasından çıkan çiçek “Nasıl olacak da çözülecek bu işler” diye yürürken sana “İlerle” demiş olabilir. “Acaba bu insan benim için uygun mu?” diye sorduğunda karganın yüksek sesli bağırması sana hayır diyor olabilir. Aniden gelen bir telefonla dünyan değişebilir. Sokak afişlerinde gördüğün bir mesaj yönünü değiştirmiş olabilir.  

 

Hayatın ve evrensel sistemin hediyeleri kırmızı süslü paketler içinde olmayabilir. Farkındalık üreten her şey hediyedir ve her hediye daha iyi bir yaşam için mayadır.  

 

Bir kere hediyeleri almaya başladığımızda daha fazlasını görmeye, duymaya açılırız. Mesele gördüğümüz, duyduğumuz hediyeyi alıp kullanmaktır. Aksi halde geriye dönük “keşke”ler oluşabilir ki kendileri istenmeyen misafirlerdir.  

 

Bu hafta ve sonrasında günümüzü farkındalıkla besleyelim, “Bugünün hediyeleri ne?” diye soralım. Almadığımızı fark ettiğimiz hediyeler olursa ertesi gün yeniden eşleşmeye niyet edelim.  

 

Varlığımız evrenlere hediye iken yaşam bizi sevgi, güven ve şifayla beslemek ister ki onun görevi de yerini bulsun. Bizlerin evrenlere olan yansımasının yanında yaşamın hediyeleri sadece minik pırıltılar olabilir. O pırıltıları kendi ışığımıza katmanın ve ilerlemenin zamanı geldi.  

 

Işığımız ve şifamız bol olsun, 

Sevgilerimle, 

Ebru Demirhan 

www.ebrudemirhan.com 

@ebrudemirhan.ytm 

 
Toplam blog
: 178
: 43
Kayıt tarihi
: 30.10.18
 
 

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İlkokul Öğretmenliği, Sosyoloji bölümü lisans ve Psikol..