Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Eylül '12

     
    Kategori
    Aşk - Evlilik
     

    Ey mutluluk !

    Ey mutluluk !
     

     

    Mutluluk bu biliyorum..
     
    Sevgi daima içimde hapsolur mu? Her yerde seni görmek, seni içimde yaşatmak...
    Bir ses bu hayatı sevmeme sebep olabilir mi? Zaman denen saçmalık niyahet er geç geçiyor ve herşey tam tersine dönüyor.. Beklenmedik şeylerin yaşanması, bağlanmak, aşık olmak, bırakamamak..
     
    Zamanın bir vaktinde; Yaprakları Sonbaharda dökülen bir ağaç dalı kadar çelimsiz, ince ve yapayalnız.. Umutları bir kış yağmur'u kadar yoğunlukla yağıyor kalbine doğru.. öpülerek uyandırılmış gün gibi değildi artık o tertemiz yüzü, şimdi solmuş petunyalardan ne farkı vardı ki? Petunyalar... İnsan'a ''umudunu yitirme'' demezlermiydi ? O çiçek bu nedenle yaratılmamışmıydı sanki ? Ama şimdi Kalbinde ne ''umut'' vardı, ne de '' Unut Beni '' kelimesi.. Henüz söylenmeye vakit bulunmamış bir şarkının notaları kadar hüzünlüydü kalbinde ki Aşk nağmesi.. Yürüdüğü bu hayalkırıklarıyla dolu yolda etrafta ki harabe evler üzerine doğru geliyordu sanki sarsıntılı bir biçimde.. Gökyüzünü karabulutlar kaplamış,hava yı aşktan arta kalan yalnızlık kokusu rehin almıştı. Yağmur, ayrılık rüzgarlarıyla ahenkle dans edip kızın yaş dolu yüzüne en inceden vurup kaçıyordu.. Ama ne gökyüzüne bakmak için başını kaldırabilicek hali, ne de yüzünde ki yaşları silmeye mecali vardı... Yürüdüğü bu yol ona dar gelmişti, ikidebir düz taşlara takılıp takılıp düşüyordu,kalkması zaman alıyordu. Geriye dönse herşey güzel olucaktı belki de bir umut ,dümdüz gitse herşeyi unutması gerekiyordu..
     
    Onların aşk'ı kontrast renkler gibiydi. birbirlerini tamamlardı. yanyana kullanıldıklarında birbirlerini değerlendirerek resme canlılık katarlardı. Ama o resim birgün yokoldu.. Ya yaşamasını bilemediler. Ya da birbirlerine yaşatabilmeyi..
    Bu kararsızlık çemberinde kızın yapması gerken tekşey vardı çocuğun dediği gibi ''İyi ol,Sağ ol, Benim ol, ama ne olursa olsun uzak ol..'' Gitmeliydi bu şehirden.Tüm yalnızlıklarını, hüzünlerini, gözyaşlarını bir bavula koyup herşeyi arkasında bıraktığı gibi o bavuluda Deniz'e atıp yola çıkmalıydı.. Arkasına hiç bakmadan.. Allahaısmarladık demeden. Sonsuz yolculuğuna...
     
    Toplam blog
    : 1
    : 256
    Kayıt tarihi
    : 10.10.11
     
     

    İstanbul'da ikamet etmekteyim. Gelişim üniversitesi halkla ilişkiler mezunuyum. Tiyatro, curling ..