Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Şubat '09

 
Kategori
İnternet
 

Facebook gruplarınıza ara sıra bakmayı unutmayın, çünkü...

Facebook gruplarınıza ara sıra bakmayı unutmayın, çünkü...
 

Facebook gruplarınıza ara sıra bakmayı unutmayın, çünkü sizin Atatürk’e bağlılığınızı kanıtlamak için katıldığınız bir grup, siz üye olduktan önce veya sonra Atatürk düşmanları tarafından ele geçirilip iğrenç propagandalar için kullanılıyor olabilir.

Facebook sayfanıza girdiğinizde birçok arkadaşınızdan gelmiş çeşitli davetler görüyorsunuz. Bu davetlerin kimileri çeşitli içerikteki gruplara oluyor. Bu daveti görüp, başlığını okuyunca aklınıza yatarsa gruba katılıyorsunuz. Hatta grubun sayfasındaki yazıları bile okumadığınız bile oluyor.

1. Grup daveti alınca grup sayfasına girmeden kabul etmeyin.
2. En güvendiğiniz arkadaşınızdan bile gelse onun da gözünden kaçmış olma olasılığını gözardı etmeyin.
3. Grubun içeriğini okuyun, eğer bir sorun varsa sizi davet eden arkadaşınızı ve grupta gördüğünüz tanıdıklarınızı uyarmayı unutmayın.
4. Kurduğunuz grupları da birilerinin kırmış olma olasılığına karşı zaman zaman denetlemeyi unutmayın.
5. Eskiden üye olduğunuz grupları, daha sonra kötü niyetli birilerinin ele geçmiş olma olasılığına karşı yeniden inceleyin.

Şu anda binlerce kişinin üye olduğu gruplar bölücü teröristler tarafından ele geçirilmiş, siz o grubun üyesi olarak iğrenç yazıların altında listeleniyor olabilirsiniz. Facebook’a uğrayıp üye olduğunuz gruplara hızlıca da olsa mutlaka bakın.

Ankara, 21 Şubat 2009

 
Toplam blog
: 1735
: 2429
Kayıt tarihi
: 22.09.06
 
 

27 Mart 1959'da İnebolu Yeşilöz Köyünde doğdum. Yeşilöz Köyü İlkokulu, Yeniyol İlkokulu, İnebolu ..