Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ekim '09

 
Kategori
Güncel
 

Farkında değil misiniz?

Farkında değil misiniz?
 

İki gündür medyada, google sayesinde internette, hatta msn imde karşıma çıkan yazıların büyük çoğunluğu teröristlerin teslim olması ile ilgili. Sınırsız sorumsuz demokrasi havarileri iktidarın ve DTP nin kayığına binmiş, bir yandan keyif çatıyor, bir yandanda akıl dağıtıyor. Bu gidişle kendilerine bir şey kalmayacak.

Sanki başkalarının gözü görmüyor hainlerin şehit kanları üzerinde nasıl halay çektiklerini. Sanki herkesin kulağı sağır teröristlerin arsızca pişmanlık yasasından yararlanmak istemiyoruz dediklerini duymuyorlar.

Aklı başında her insan ülkesinde huzurun olmasını ister. Hele Adının başına demokrasiyi almış bir ulus, sadece huzuru değil, insan yerine konmayı, insan gibi çalışacak iş bulmayı, insana layık refahı ister.

Her insanım diye gezen insan evinin temiz olmasını ister. Kilimin altına süpürülen çöplerin bir gün kokacağını, huzurunu daha çok bozacağını bilir.

İşte bu yüzden hukuk diye bir şey üretilmiştir. Devlet evini, yani ülkesini temizlerken çöplerin kilim altına süpürülmesin diye.

Omuzlar dik, başlar havada, zafer kazanmış kahramanlara özenti bir gülümseme dudaklarda, eller zafer işareti için havada sınırımızdan girenler teröristti. Evet büyük harflerle TERÖRİSTti. Bunlar katliam örgütünün üyeleri.

Sınırsız, sorumsuz demokrasi havarileri, FARKINDA MISINIZ

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..