Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

07 Temmuz '09

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Fatih Erkoç Büyükçekmece Konseri

Fatih Erkoç Büyükçekmece Konseri
 

Hakan Aysev ve Demet Tuncer’in Fatih Erkoç’la düeti...


Hakan Aysev ve Demet Tuncer’in Fatih Erkoç’la düeti gerçekten de görülmeye değerdi...

FATİH ERKOÇ YABANCI KONUKLARI MEST ETTİ…

Büyükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği 10.Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nin resmi açılışında sahne alan Fatih Erkoç sevenlerine unutulmaz saatler yaşattı.

Düzenlenen festivale 34 ülkeden yaklaşık binin üzerinde yabancı konuk katılıyor. Dünyaca ünlü heykeltraşların yanı sıra kültür ve sanata gönül vermiş yabancı konukların da katıldığı konserde Fatih Erkoç söylediği İngilizce şarkılarıyla festivale katılan yabancı konukları derinden etkiledi.

Yaklaşık 40 bin kişiye unutulmaz dakikalar yaşatan Fatih Erkoç’u Büyükçekmece halkının istediğini dile getiren Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “ Bu yıl 10.nu düzenlediğimiz festivalimiz geçen yıldan daha güzel daha muhteşem. Kültür ve sanatın kalbinin çarptığı bu alanda dünya kültürlerinin bir araya geldiği bir anı yaşıyoruz. Festivalimizin resmi açılışını gerçekleştirdiğimiz bu gece sahne alacak kişi de elbette çok özel olmalı. Çünkü biz Türkleri eğlendirdiği gibi binin üzerinde yabancı konuğumuzu da eğlendirebilmeli. Bu yüzden Büyükçekmece halkına her sene festivalin resmi açılışını kim yapsın diye sorarız. Gelen talepler her sene hep aynı Fatih Erkoç. Bugün burada yaşanan bu heyecanlı neşeli ortamı görünce elbette halkım ve belediyemizin bu sanatçı tercihinde ne kadar isabetli kararlar aldığımızı bir kez daha görüyoruz” dedi.

Büyükçekmece Festivali’nin kadrolu sanatçısı haline gelmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Fatih Erkoç’ta; “ Bu kadar muhteşem bir organizasyonda bulunmak hakikaten büyük bir gurur kaynağı. Ülkemizi, kültürümüzü,sanatımızı yabancı konuklarımıza tanıtabilme fırsatını bulduğum için bende çok mutluyum. Şunu da belirtmek isterim ki Büyükçekmece halkı beni her sene olduğu gibi bu senede büyüledi. Bu kalabalık bu enerji. İtiraf ediyorum. Sayısız konser verdim fakat hiçbirinde bu kadar zevk aldığımı hatırlamıyorum” şeklinde konuştu.

Hakan Aysev ve Demet Tuncer’in Fatih Erkoç’la düeti izleyenleri coşturdu.

Kaynak ve Fotoğraflar: Büyükçekmece Belediyesi Kültür Hizmetlerinden bana aktarılan bilgiler ve gözlemlerimden oluşuyor..

Büyükçekmece Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali

<ımg title="Büyükçekmece Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali" alt="Büyükçekmece Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali" src="http://i2.ytimg.com/vi/-8PQCzYdu2U/default.jpg" qlicon="-8PQCzYdu2U"> VİDEO İzle!

Melekler yüreğinden öpsün Büyükçekmece..

Sabiha Rana

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..