Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Kasım '14

 
Kategori
Futbol
 

Fatih Terim anlaşman var, iş ahlakın var mı ?

Türkiye Milli Futbol Takımları Direktörü Fatih Terim kötü bir görev süresi yaşıyor. Milli takım tarihinin en kötü olayı bu dönemde yaşandı. Oyuncuların biribirine silah çekmesi ve olayın direktöre göre bilgi dışı ama ilgi dışında kalması bir sakandal. Olay milli takımın değerlerinin sorgulanır olmasını başlattı. Haklı şikayet oyuncu ailesinin konuşmalarında dünyanın bilgilenmesi kabul edilir değil.

Teknik Direktör, milli takım seçimlerinde takındığı politik tavır ve oyuncular arasında yaptığı keyfi tercihler nedeni ile turnuvayı başlangıçta kaybetmek ve ardından yaşanan kaos Türk Halkını infiale sürüklerken TD hiç bir şey olmamış gibi insanlara ders verir tarzda konuşmalar yapmakta ve yaptığı hatalara ilişkin  " BENİM TAKIMIM BU VE BEN SEÇTİM BEN OYNATIYORUM " şeklinde pervasız hatta kabul sınırlarının ötesine geçerek konuşmakla aklınca dik duruş sergilemekte aslında iş ahlakı ve onurunu sorgulamaya açtığının farkına varamamaktadır.

Milli Takımları çalıştırmak onurdur. Milli görev herkesin yapmak istediği yaşamak istediği bir görevdir. Ancak bu kadar kötü yapılmaması gerekir. Burada 100 milyondan fazla insanımızın beklenti ve isteklerinin karşılanması söz konusudur. 

Fatih Terim bu görevde en çok kalan insan olarak bu işlerin nasıl yapılacağını bilendir. Bu şekilde çalışmak ile bu görevde kalamayacağın bildiği halde halen istifa sözü etmemesinin tek nedeni para olabilir. Aldığı yüksek ücreti ne derece hak ettiği bu kadar sorgulanırken Fatih TERİM iş ahlakı, insanlık onuru ve presnsipleri varmıdır? Onu hep birlikte göreceğiz

 

 
Toplam blog
: 246
: 184
Kayıt tarihi
: 08.09.09
 
 

01.04.1956 doğumluyum. İnsanca yaşamın en önemli değer olduguna inanırım. Paylaşmanın önemine ina..