Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Kasım '06

 
Kategori
Sivil Toplum
 

Fedakarlık ve samimiyet

Fedakarlık ve samimiyet
 

Her gün yerel basında ve tüm toplumda her platformda eğitimden bahsedilse de eğitim sistemi iflas etmiştir..

Aslında her şeyden sonra siyasetin içinde olması gereken kurumlarımızın başında gelen milli eğitimin tüm kurumları çok büyük tehlike ve sıkıntılar içindeyken bunca sıkıntı içinde gerek maddi gerekse özlük kazanımları olarak farklı uygulama ve politikalar sonucunda ve mevcut sendikaların öğretmen ağırlıklı olup ta hak arama ve mücadelede tüm bireyleri savunmayıp farklı yol izlemesiyle de eğitim kurumlarında çalışan tüm bireyler "öğretmenler ve diğerleri" diye bölünmüştür.

Her türlü zoraki yaptırımı göğüsleyen bu çalışanlarımıza bir de kurum içinde diğerleri tabir edilip tüm baskı ve yıldırma politikalar uygulanıp hak arama ve söz sahibi olabilmeleri için hiç bir enerji bırakılmamıştır.

Artık yeter diyen eğitim çalışanları da tamamen kendi kadrolarından oluşan ve tamamen kendi kaybomaya yüz tutmuş unutulan değerlerine sahip çıkmak için sendika kurmak zorunda bırakılmıştır.

Sonunda sendikamızı kurduk ve çok iyi şekilde bugüne dek içlerinde olduğumuz fakat bizleri savunmayan sendikalara örnek olacak çalışmalarımıza başladık..

TÜM EĞİTİM ÇALIŞANLARI SENDİKASI(TEÇ-SEN) TAMAMEN BÜTÜNLEYİCİ BİR SENDİKADIR.

Tüm memur, hizmetli ve diğer kadroların kendilerini temsil edecek olan kendi kadrolarının kurduğu sendikalrına sahip çıkmalarını bekliyoruz..

 
Toplam blog
: 2
: 590
Kayıt tarihi
: 28.08.06
 
 

Siyaseti hiç sevmem... "Memurum, açım..." zihniyetini ve mücadele etmemeyi hiç sevmem. Yeniliği seve..