Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Eylül '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Felaket bir yana.. Yağma devam ediyor

Felaket bir yana.. Yağma devam ediyor
 

Ülkemizin hazin manzaralarından biri daha ortada... Milyonlarca lira maddi zarara ve ondan önemlisi onlarca kişinin ölümüyle sonuçlanan sel felaketinin ardından olay yerlerinde talan başladı. İkitelli ve Halkalı'da yaşanan felaketin ardından başlayan yağma hala devam ediyor. İnsanların haline bakın. İnsan demeye bile dilinizin varmayacağı, insanlığınızdan utandıracak olaylar yaşanıyor. Felaketten bile çıkar sağlayan, acılı bir durumda kendine bir şeyler koparmaya çalışan yaratıklar almış yürümüş...... Hakmış, adaletmiş ne arar... Başkasının malını gaspmış, orada canlar gitmiş, yürekler yanıyormuş kime ne?...

Öylesine aç bir millet... Tablo ortada.. İnsanlar hırsızlığı, yağmayı normal görmeye başlamış. Bu durumda asıl suçlu kim. Onu sorgulamak lazım.

Cesetler bir kenarda torbalarda beklerken insanlar (!?) bölgedeki fabrikalardan eline geçirdikleri malzemeyi kapıp götürme telaşında.

Edinilen bilgiye göre bölgede son derece trajik bir manzara var. Bölge fabrikaların atölyelerin olduğu bir yer. Ciddi anlamda bir yağmalama yaşanıyor. Buraya minibüsleriyle ve kamyonetlerle gelenler buldukları malzemeleri yükleyip gidiyorlar. Polis bu yağmacıların peşinde. Halk yağmacılara müdahale etmeye çalışıyor.

TİN

http://www.turkiyeinternette.com/haber/6391-kara-tahta-felaket-bir-yana-yagma-devam-ediyor.html
 
Toplam blog
: 384
: 1684
Kayıt tarihi
: 02.05.09
 
 

Yazmayı, okumayı, paylaşmayı, özgürlüğü seven, "BİLGİ"lenirken, "BİLGİ"lendiren dünya insanıyım. Lai..