Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ekim '07

 
Kategori
Futbol
 

Feldkamp, Hakan Şükür’ü neden kadro dışı bıraktı?

Feldkamp, Hakan Şükür’ü neden kadro dışı bıraktı?
 

Feldkamp Beşiktaş maçını kesin kazanmak istiyordu. Hakan Şükür’ün oynadığı maçların çoğunda takımı 10 kişiymiş gibi oynadığı için, Beşiktaş maçına 11 kişi çıkabilmek için bir çözüm aradı. Hakan Şükür’ü bir gerekçe olmadan ilk 11’e almamanın riskini biliyor. Bunun en kolay yolunun disiplinsizlik nedeniyle ceza vermek olduğunu düşündü ve kamp kurallarına uymadığı için Hakan’a cezayı kesti. Tek başına Hakan Şükür’e ceza verirse yanlış anlaşılır diye Lincoln de aynı akıbete uğradı.

Malta maçında Hakan Şükür var diye 10 kişi oynayıp 2-2 berabere kalınca (1) Fatih Terim, Macaristan maçında Hakan Şükür’ü oynatmadı. Tek başına onu ilk 11’e almaması yanlış anlaşılır diye takımın çoğunu değiştirdi. Maçı kolayca kazandı.

Feldkamp da Terim’i örnek aldı ama ceza verdiği konunun bizim spor/magazin basınımızın en hassas konularından biri olacağını hesaplayamadı. Spor/magazin basını şimdi Hakan’ın küçük kızıyla Feldkamp’ı vurmaya çalışıyor (2).

Bu işin çözümü bellidir. Hakan Şükür’ün futbolu bırakma zamanı gelmiştir, hem Galatasaray için, hem Milli Takım için, hem de Hakan Şükür için...

Not: Bu satırları yazan Fenerbahçelidir...

(1) Hakan Şükür rekor kıracak diye puanlar gidiyor: http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=62412
(2) Artık Florya'ya gitmem baba: http://www.milliyet.com.tr/2007/10/01/spor/aspo.html

 
Toplam blog
: 1735
: 2429
Kayıt tarihi
: 22.09.06
 
 

27 Mart 1959'da İnebolu Yeşilöz Köyünde doğdum. Yeşilöz Köyü İlkokulu, Yeniyol İlkokulu, İnebolu ..