Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Mart '08

 
Kategori
Spor
 

Fener sönmedi

Fener sönmedi
 

Son yıllarda böyle maç olmadı. Heyecandan yerimde duramadım.

Maçın başında yediğimiz iki şok gol soğuk duş etkisi yaptı üzerimizde. Ancak Deivid bitmek üzere olan umutlarımızı bir anda tekra yeşertti. İlk yarının sonlarına doğru gelen üçüncü gol hiç olmadı. Ancak ikinci yarıya çok iyi başladık. Sahneye tekrar Deivid çıktı. Ve müthiş mücadele sonucunda Fenerbahçe Avrupanın en iyi sekiz takımından biri oldu.

Maçın adamını seçmek zor aslında. Ama bence maçın adamı maçı götürüp tekrar getiren Volkan. Önce hatalı ya da şanssız iki gol, sonra kurtarılan üç penaltı.Ancak hepsi başkaydı bu akşam. Wederson Carlosu aratmadı bile.Edu son dönemlerde yaptığı hataları unutturmak için elinden geleni yaptı. Lugano, çılgın gülen yüzlü adam. Top sektirmedi. Uğur ve Gökhan Sevillanın sağını solunu dağıttı. Doktor Alex topu ayağına öyle alıyor ki aman Allahım. Aurelio kendini çok göstermedi belki ama maçın uzatma dakikalarında iki tane müthiş kesme yaptı ki belki maçın kader anı idi.Kezman belki ilerde çok etkili olmadı, ancak rakip defansı üzerine çekerek adam eksiltmesini bildi.

Ve Deivid, avrupa fatihi.Avrupaya dize getirmede ki rolü gerçekten çok fazla.

Ve ve ve büyük hoca Zico, beyaz Pele Zico.İnanılmaz soğuk kanlı.Maçın penaltıya kalması kesinleşmişken Alexi oyundan alacak kadar cesur, hücum gücünü canlı tutmasını bilecek kadar akıllı ve Semihi oyuna alması.Daha hangisini sayayım.

Fenerbahçe takım olmuş artık, Avrupa Takımı.Başkanından malzemecisine kadar inanılmazlar.Maçın uzatma dakikalarında , devre arasında Zico'nun tercümanı öyle bir tercüme yapıyor ki sanki antrenör o.Yırtıyor kendini Zico'nun dediklerini oyunculara hissettirmek için yıkılıyor adam.İşte takım bu.

Teşekkürler Fenerbahçe, şımarık Sevillaya dersini verdiğin için.

 
Toplam blog
: 40
: 1056
Kayıt tarihi
: 09.06.06
 
 

Odyometri Bölümünün ilk mezunlarından sayılırım.Daha sonra İktisat Fakültesi,Acil Yardım ve Afet ..