Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Efsane FB 1907 Baterist Metin

http://blog.milliyet.com.tr/efsanefb1907

06 Kasım '08

 
Kategori
Futbol
 

Fener UEFA Aşkına, Arsenal Döndü Şaşkına

Fener UEFA Aşkına, Arsenal Döndü Şaşkına
 


Fenerbahçe, grubunda dördüncü mücadeleyi deplasmanda Arsenal ile yapacaktı...


O Arsenal ki, Şampiyonlar Ligi'nde kendi sahasında 20 maçtır yenilmeyen bir takımdı...


Kanaryalar belki çok iyi oynamadılar, ama 90 dakika boyunca öyle bir mücadele ettiler ki, kafa tuttular, direndiler ve bir puanı kopardılar. Böylece matematiksel olarak gruptan çıkma şansını devam ettiren Fenerbahçe, büyük olasılıkla devam edeceği UEFA yoluna da baş koymuş oldu. Ee tabii bu arada Arsenal'e de taş koymuş oldu ve bütün İngilizler'in yüzü de resimdeki hocaları gibi oldu!..


Arsenal bu maçta seyircisine kendini affettirmeyi planlıyordu... Lâkin, kader ağlarını örmüştü, Volkan da kaleye duvar!..


Matematik, fizik her türlü bilim, masa üzerinde Arsenal'i favori çıkarıyordu... Maalesef top yuvarlaktı ve onları sevmemişti!.. Bizim hafta sonu derby maçımız olduğu gibi, onların da Manchester United ile maçları var ya... Belki de bu yüzden Fener'i küçümsediler... Kötü talih işte, Fener'in de sezon başından beri "neredee" dediğimiz ruhu geri dönmüştü...


Sonuçta, Ada meraklısı Kâzım burun üzeri çakılırken, kaleye adeta duvar ören Volkan Ada'ya göz kırptı, öyle pazarlanmaz böyle pazarlanır dedi.


Arsenal yüklendikçe yüklendi, ama öyle şanssızdılar ki, bir gol bulsak üç puan işten bile değildi... Fenerbahçe devleşerek karşı koymakla yetindi, hiç olmazsa umutlarımızı ileriye taşıdı.


Bu karşılaşmanın en güzel yanı, alınan bu beraberlik sonrası Kanaryalar'ın, geçen sene ki Fener ruhunu ve Fenerbahçe ismini, yeniden dünyaya hatırlatmaları oldu.
 
Toplam blog
: 1907
: 3759
Kayıt tarihi
: 28.07.07
 
 

03 Şubat 1967 İstanbul doğumlu, romantik bir müzisyenim işte... Müzik, bateri, spor, Fenerbahçe, ..