Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mart '12

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe Alex’in heykelini dikmeli..

Fenerbahçe Alex’in heykelini dikmeli..
 

Fenerbahçe, Bursaspor maçında dikkatlice izlediğim tek oyuncu Alex oldu. Oyun sitilini tarif et deseler şunu not ederim: 1. viteste giderken aniden 4.vitese çıkan araba gibi gördüm. Hem aniden hızlanıyor, hem de aniden şut çekiyor.. Diğer bir izlenimim ise 3 puanı Fenerbahçe takımı almadı, Alex aldı diyebilirim..

Fenerbahçe takım olarak çok kötü sinyaller veriyor ama Bursaspor maçı gibi kritik geçişleri Alex sayesinde kazasız belasız gerçekleştiriyor. Bugün de Alex’in golüyle 1-0 kazanıyor..

Fenerbahçe’de ilginç kadro revizyonu vardı.

Gökhan Gönül yok, Orhan Şam var..

Serdar Kesimal yok, Bekir var..

Emre yok, Selçuk Şahin var..

Semih zaten ilk 18 içinde yok..

Bence Aykut Hoca, 3 yıllık imzadan sonra ‘güç bende’ mesajını yıldız oyuncularına verdi. Anlayana tabi..

Gelelim Bursaspor’a.. Vederson artık yaşı dolayısıyla futbolcu kullanım tarihi dolmuştur. Çok kötüydü çok.. Batalla (Bataşa) ise çok formsuz, çok güçsüz olduğunu saha içinde gösteriyordu. Nedense Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam göremedi ve bu 2 oyuncuya 90 dakika tahammül etti.

Oyunu dışarıdan okuyorum ve içimden diyorum: Fenerbahçe’de Stoch ve Mehmet Topuz çıkacak,  yerlerine Dia ve Caner girecek.. Aynen öyle oluyor..

Bursaspor için oyunu okuyorum ve içimden Vederson ve Batalla çıkacak diyorum ama olmuyor..

Sol kanatta Vederson ile bir türlü etkin olamadı, orta sahada Batalla topu hiç olumlu kullanamadı ama Ertuğrul Sağlam Hoca, bir türlü uyanamadı..

Fenerbahçe için en önemli ve final virajı ise Trabzonspor maçı olacaktır. Bakalım, neler olacak, neler bitecek.. Tekrar edersem, Fenerbahçe ister şampiyon olsun, ister olmasın Alex’in mutlaka heykeli dikilmelidir...

 

 
Toplam blog
: 689
: 2433
Kayıt tarihi
: 17.01.07
 
 

 2007 yılından beri Milliyet Blog'da yazarım. 2009 yılında 'Normal Ötesi Aşk' ve 'Normal Ötesi Aş..