Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mart '13

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe hiz'mete' kapalı

Fenerbahçe hiz'mete' kapalı
 

İnönü'de güzel maç oldu.. 5 gol , pozisyonlar, heyecan; herşey derbi ismine yakışırdı.. Maçın ilk 30 dakikası tek kale oynayan bir Fenerbahçe vardı.. Bir de geri kalan dakikalarda taraftarın desteği ve Fernandes'in önderliğiyle sonuca giden bir Beşiktaş..

Webo'nun verilemeyen nizami golü , Sow'un faul diye kesilen karşı karşıya kaldığı pozisyon ( faul yok ) , Beşiktaş'ın ilk golü attığı duran topta el diye verilen yanlış karar.. Her şeye gösterilen gereksiz kartlar.. Fenerbahçe'nin çok rahat alması gereken bir maçı elleriyle vermesinin baş sebepleri bunlar..

Ama tek sıkıntı hakemlerin kötülüğü değil.. Aykut Kocaman'ın dediği gibi son pozisyonda defans da 2 kişi bırakmak hata.. Böyle bir maç da hele.. Kuyt'a 90 dakika tahammül etmek hata , Webo'yu çıkartmamak hata, Hem Cristian'ı hem de Meireles', oyundan almak hata.. 1-0 öne geçince anında geriye yaslanmak hata..(2.yi rahat bulabilecekken).. Stoch'u, Krasiç'i küstürmek hata.. Bunları kabul etmemek hata..

Ha tabi Beşiktaş'ı göz ardı etmek mümkün değil.. Son dakika da olsa oyunu isteme açısından hakedilen bir galibiyet.. Hem de bu eksiklerle, ilk 30 dakikadaki kötü futbolla..

Mete Kalkavan elbette kötüydü.. Ama Fenerlilerin tek takılması gereken o değil elbette.. Takımdaki ilginç kararlar, oyun değişiklikleri, geri yaslanmalar vs. vs.

Sonuç olarak; Beşiktaş mucizevi ve önemli bir galibiyet alırken; Fenerbahçe adına sanırım şampiyonluk hedefi seneye kaldı..

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..