Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Aralık '12

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe kupada çok rahat! Fenerbahçe 2 Sivasspor 0

Fenerbahçe kupada çok rahat! Fenerbahçe 2 Sivasspor 0
 

Önce Fenerbahçe Kadın Basketbolcular Romanya’dan 29 sayı farkla gelip gelerek ayrıldılar…

Sonra Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol takımı ile Galatasaray Erkek Basketbol takımı Ülker Arena’da saat 20.30’da karşı karşıya geldiler.

Aynı saatte Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda Fenerbahçe-Sivasspor kupa maçı oynandı…

Fenerbahçe Kadın Basketbol takımı Romanya’nın Municipal Targoviste takımını deplasmanda 60-89 yenerek güne iyi bir başlangıç yaptı.

Sonra Fenerbahçe Ülker Arena’da Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol takımı Galatasaray Medikal Park Basketbol takımını 74-67 yenerek, liderlik koltuğuna oturdu. Biliyorsunuz her iki takımda bu güne kadar Pınar Karşıyaka takımına yenilmişler, diğer maçlarının tümünü kazanmışlardı. Bu maçla birlikte Galatasaray iki yenilgi ile ikinci sıraya gerilerken, Fenerbahçe Ülker liderlik koltuğuna oturdu.

Fenerbahçe Ülker geçtiğimiz hafta içindeTurkish Airlines Euroleague'de Top 16’ya kalarak, diğer iki takımımız Anadolu Efes ve Beşiktaş’tan sonra büyük bir başarıya imza atmıştı.

Gelelim Fenerbahçe-Sivas maçına:

Kupa maçlarının değişen yeni statüsüyle eleminasyonlardan sonar çeyrek finale kalan 8 takım, iki gruba ayrılıp, gruplarını ilk ikide bitirenler yarı finale çıkıyor. Takımlar puan sistemine göre oynuyorlar ve her takım rakibi ile iki maç yapıyor.

A grubunda yer alan Fenerbahçe’nin rakibi Sivasspor idi. Teknik Direktör Aykut Kocaman, kupa maçlarındaki geleneğini devam ettirip, maça yedek takım ağırlıklı çıktı. İlk 11’in değişmezlerinden sadece Hasan Ali sahadaydı. İlk yarı boyunca pek fazla varlık gösteremeyen Fenerbahçe, karşısında yorgun Sivas’a rağmen vasatı yakalayamadı.

İkinci yarıya bambaşka bir kimlikle çıkan Fenerbahçe, sakatlanan Egemen’in yerine ilk 11’in değişmezlerinden Bekir ile ikinci yarıya başladı. 65. Dakikaya kadar ver gülüm al gülümle devam eden maçta, Aykut Kocaman ilk 11’in değişmezlerinden Baroni ve Sow’u oyuna sokup, Mehmet Topuz ve Semih’i dışarı aldı.

Ne olduysa bu değişiklikten sonra oldu. 66. Dakikada Baroni Sow işbirliği maçın ilk golünü getirdi. 84. Dakikada Selçuk’un uzun pasını kovalayan Sow harika bir şut çıkardı. Kaleciden dönen topu Baroni tamamladı 2-0…

Maçın sonlarına doğru hakemin yarattığı bir penaltıyı, kaleci Mert kurtarınca maçta başka gol olmadı ve Fenerbahçe kupada da iddialı olduğunu ilk maçta gösterdi.

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..