Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mayıs '10

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe liderliğin sürdürdü: FB:2- ES ES:0

Fenerbahçe liderliğin sürdürdü: FB:2- ES ES:0
 

FENERBAHÇE


Kadıköyde Fenerbahçe Eskişehirsporu 2-0 ile yendi.

Aslında artık maçların değerlendirmesinden ziyade daha başka şeylere bakmak gerekir. Öncelikle Fenerbahçe rahat kazanmaya ve özgüvenli oynamaya devam ediyor. Bu maçta yorulmadan kazandılar.

Esas önemli olan çarşamba günü Trabzonspor maçı Urfa da olması gündüz olması ve final olması gibi etkenler Fenerbahçe 'yi ve Trabzonsporu ne kadar etkileyecek?

Kupayı uzun süredir kazanamayan Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek.

Ligte ise artık herkes kazanmaya başladı. Bursaspor biri penaltıdan olmak üzere 2 golle kazandı. Galatasaray İBB ile oynadığı maçı 1-0 kazandı. Ligin sonunda kim kazanmak istiyorsa o kazanıyor. Çünkü artık ligin sonu geldi. Transfer sezonu geliyor. Teknik Direktörlerden futbolculara kadar herkes kendine göre hesaplar yapmaktadır.

Fenerbahçe ile Bursaspor 1. ve 2. olmayı garantileyerek şampiyonlar liginde oynamaya hak kazandılar. Ligin sonunda bu iki takım 76 ve 75 puanla ligi tamamlayacak havadalar. Tabi ligte sürpriz vardır. Mesala takımlar puanda kaybedebilir. Örneğin Bursaspor Beşiktaşı yenemeyebilir. Hatta Fenerbahçe de Trabzonsporu yenemeyebilir. Bu konuda kimse garanti veremez. Yalnız futbolda takımlara taraftarlarının ve camialarının verdiği güç ve hava vardır.

Geçen sezon Beşiktaş bu hava ile 2 kupa kazandı. Bu hava bu sene Fenerbahçede var. Tabi öncelikle sahada aldıkları sonuçlarda önemlidir. Fenerbahçe Alisami yende G.Sarayı yendiği gün, herkese bu sene şampiyon benim dedi.

Bana göre Fenerbahçe Ankarada kazanırsa son hafta Bursaspor Beşiktaşı yenmekte zorlanır.

Öncelikle çarşamba Kupa maçını izleyelim.

Eskişehir ve Fenerbahçe seyircisi muhteşemdi. Fenerbahçe seyircisi takımını büyük bir destekle gücünü ve etkisini gösterdi. Eskişehir seyircisi ise, maç sonunda kalecisini trübünden alkışlaması son yıllarda centilmenlik adına önemli bir davranıştır.

Her sene bir takım şampiyon olur. Önemli olan centilmenliktir.

SEVGİ VE SAYGILARIMLA TOPRAK SARİ

 
Toplam blog
: 146
: 842
Kayıt tarihi
: 14.09.08
 
 

Ben ticaretle uğraşan biriyim. Hobilerim arasında felsefe, sinema özellikle türk sineması, spor ö..