Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ağustos '11

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe niçin hedefte?

Fenerbahçe niçin hedefte?
 

Sarı-Kırmızı forma ya da Siyah-Beyaz fark etmez, tüm renkler aynı mücadeleyi vermelidir bugün...


BÖL-PARÇALA-YÖNET 

TÜRKİYE'yi uzun süredir yeniden dizayn etmeye, dönüştürmeye çalışanlar şimdi de ellerini Futbola attılar. Hedef Futbol olunca da işe Fenerbahçeden başlamak ALLAH'ın (!) emriydi. ALLAH'ın emri dedik ama sanılmasın ki bunların niyeti Adalet, Hak ve Hukuk'tur. Bunlar sadece kendi iktidarlarını ve menfaatlerini düşünürler. 

Dünya tarihindeki zalimlerin klasik bir taktiği vardır: Böl - Parçala - Yönet ! 

Ve biliyorlar ki bu ülkede FENERBAHÇE'yi seven her 1 kişiye karşılık olarak FENERBAHÇE'den nefret eden en az 2 kişi vardır. 

Böylece yapmak istedikleri hamlenin karşısında ve yanında olanların oranına bakarak hedefleri doğrultusundaki FENERBAHÇE operasyonunu başlattılar; çünkü bugüne kadar bu taktik sosyal, siyasal, hukuksal ve askerî alanların tamamında işe yaramıştır. 

FENERBAHÇE'ye (ve henüz toplum tam olarak algılayamasa da Türk Futboluna) yapılanları protesto ediyor ve yapılanları vicdanen ret ediyorum. Ve inanın ki tüm samimiyetimle söylüyorum: 

Bu haksızlık tüm Türkiye'ye yapılmıştır ve bu çerçevede hedefe konan takım GALATASARAY olsaydı Sarı-Kırmızı forma giymekte bir an bile tereddüt etmezdim! Ya da Siyah-Beyaz fark etmez, tüm renkler aynı bugün! 

Gün, bölünme ve parçalanma günü değildir. Bilakis, renk ayrımı yapmaksızın bir arada olma günüdür. 

Yoksa sıra size de gelecek... 

 
Toplam blog
: 27
: 2194
Kayıt tarihi
: 07.06.11
 
 

Hakikat, sadece hakikat... ..