Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Temmuz '17

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Lig’ndeki rakibi ...

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Lig’ndeki rakibi ...
 

Bir taraftan Galatasaray maçını izlerken, saat 21.30 da başlayan ve Fenerbahçe’nin rakibini belirleyecek maça gözü dikmiştim. Ne de olsa serde Fenerbahçelilik var!

UEFA Avrupa Ligi ne kadar annemizin ligi olsa da, Avrupa’da olmak ayrı bir duygu!

Bir zamanlar Bu ligi küçümseyip, anneler ligi ismini verenler, bu ligden de düşüp, amatörde oynayacakların hepsi mutlu!

Biz gelelim Fenerbahçe’nin rakibine:

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi belli oldu. Sarı-lacivertliler UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında Mladost Podgorica'yı eleyen Sturm Graz'la eşleşti. Turun ilk maçı 27 Temmuz'da Graz'da.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda 1-0’lık mağlubiyetin rövanş maçında Avusturya temsilcisi Sturm Graz, deplasmanda Karadağ ekibi Mladost Podgorica’yı 3-0 yenerek bir üst tura çıktı ve temsilcimiz Fenerbahçe’nin rakibi oldu.

Fenerbahçe, ilk maçı 27 Temmuz’da Graz’da deplasmanda oynayacak. Bu karşılaşmanın rövanşı ise 4 Ağustos’ta İstanbul’da olacak.

Geçen sezon Avusturya Birinci Futbol Ligi’ni şampiyon Salzburg’un 21 puan gerisinde 3. sırada bitiren Sturm Graz, UEFA Avrupa Ligi vizesi almıştı. Kupaya 2. ön eleme turundan başlayan Avusturya temsilcisi, Mladost’a ilk maçı kaybetmesine rağmen deplasmanda rövanşı 3-0 kazanarak Fenerbahçe’nin rakibi olmayı başardı.

Teknik direktör Franco Foda yönetimindeki Graz şehrinin takımı, 2017-2018 sezonunda Avusturya Birinci Futbol Ligi’ndeki ilk maçını 23 Temmuz Pazar günü St.Polten ile oynayacak.

UEFA Avrupa Liginde Fenerbahçe'ye başarılar…

 

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..