Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ağustos '10

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe ruhu

Geçen sezon sonu Trabzonspor karşısında sezonun en iyi futbolunu oynayan ama maçı kazanamayan ve bütün bir yaz boyunca karalar bağlayıp gezmemizi sağlayan FENERBAHÇE'de hazırlık maçlarında ve Young Boys Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında RUHSUZ bir futbol sergileyen ve içten içe taraftarda (buna ben de dahilim) acaba bu sene de başarısızlıkla mı sonlanacak diye derin düşüncelere sevk eden, ben ve benim gibi birçok arkadaşımı üzen futbol gitmiş ve tüm TÜRKİYE'ye sürpriz hazırlayan AYKUT Hoca Semih ile oyuna başlayarak belki de seyircisiz maçta Semih belki hafta içersinde bavulunu toplar da gider mi? Yoksa ben Semih'e her zaman ihtiyaç duyarım mı? dedi. Şahsen bu sorunun cevabına gelince bence semih TUNCAY ŞANLI'dan sonra FERNERBAHÇE'nin RUHU'dur. Ve cin şişeden çıkmıştır. Tabi ki Antalyaspor'un katkısı inkar edilemez. Ama AYKUT Hocam ne düşünür? BİLEMEM .

Özer HURMACI'nın uzun süre sonra takıma dönmesi, DİA'nın sakatlıktan kurtulması ve yeni transfer NİANG'ın takıma monte edilmesi acaba takım iskeletinde ve oyun şablonunda ne gibi değişiklikler olacak şahsen merak içersindeyim.

Dilerim ki hafta içersindeki PAOK ve hafta sonu oynanacak Trabzonspor maçlarında Aykut Hocam FENERBAHÇE Ruhu'nu canlı tutmak için elinden geleni yapar. FENERBAHÇEM güzel günlere yelken açar.

 
Toplam blog
: 4
: 750
Kayıt tarihi
: 16.05.10
 
 

12 Ocak 1972 tarihinde Ordu İli, Mesudiye İlçesinde soğuk bir kış günü 6 çocuklu (2 kız - 4 erkek) b..