Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ağustos '10

 
Kategori
Futbol
 

Spor Toto Süper Lig'e Süper Lider Fenerbahçe! 4-0

Spor Toto Süper Lig'e Süper Lider Fenerbahçe! 4-0
 

http://www.superfb.com/galeri.php?frm_id=695&sira=27


2010-2011 sezonu yeni adıyla Spor Toto Süper Ligi maçları dün akşam başladı. İlk gün oynanan maçlarda, deplasmanda ezeli rakipler yüz güldürmedi. Galatasaray, 3 puanı Sivas ellerinde bıraktı, Beşiktaş İzmir'de renktaş Bucaspor'dan 3 puanı zorlanarak aldı. Süper Kupalı 4. büyük Trabzonspor ise Ankara'dan eli boş dönmedi. Dünki maçları izlerken bizim takım da herhalde böyle oynar, diye yorum yapmıştık. Young Boys gibi bir takıma da kolayca elenince hiç böyle güzel bir oyun beklemiyorduk. Ayrıca maçın seyircisiz olması, hava sıcaklığı ve rakiplerin puan kaybetmesi dezavantaj gibiydi.

Maç öncesi kadrolar açıklanınca Semih'in ilk onbirde olması onun adına kendini göstermesi için son bir fırsattı. Yoksa 5 gol kralı arasında nöbet beklerken kaybolup gidecekti. (Bugün öğle saatlerinde Marsilya'dan yeni transfer üstelik Güiza gibi gol kralı Niang da takıma katıldı.)

İlk hafta rakibin Medikal Park Antalyaspor olması da ürküttü taraftarları, çünkü geçen yılın hem ligde hem kupada büyük takımlara çelme takan takımı olmuştu. Benim de hiç ümidim yoktu doğrusu. Bizi şaşırtan Fenerbahçe değil, Antalyaspor oldu, bu kadar etkisiz oynayacaklarını hiç düşünmezdik.

Fenerbahçe, Alex- Semih işbirliği ile daha ilk 30 dakikada işi bitirdi. Bir de gol suskunu Gökhan Gönül attı ve sonucu garantiledi: 4-0 Goller de birbirinden güzel, haftanın golü bizden kesin!

Bugün oynanan bir önceki (seyircisiz) maçta Trabzonpor da güzel oynayarak kazandı. Türk futbolu yeni bir golcü ile tanıştı bu yıl: Teofilo. Süper Kupa maçında taze şampiyon Bursaspor'a 3 gol, bugün Ankaragücü'ne 2 gol. Güiza'nın bir sezonda attığı kadar...Geçen yıl Kayserispor'da Makukula yıldızlaşmıştı. Dün Sivasspor'da da Ceyhun Eriş. Ne enerji varmış adam da durduramadılar. Mehmet Yıldız'a rağmen kazandı Sivasspor.

Efsaneler geri döndü.

Yarın Bursaspor, Konyaspor'a 5 gol atmazsa biz haftanın lideriyiz, iyi başlangıç iyi sonuç olsun! Her şerden bir hayır doğarmış. Şampiyonlar Ligi'nden gruplara bile kalamadan ayrılmak bizleri umutsuzluğa düşürmüştü. Belki de uzun vadede yeni bir yapılanma adına verilmiş bir karardı. UEFA Avrupa Ligi şansı olması ve daha başarılı olabilecekleri düşüncesi vardı kafalarında. Maç sonundaki açıklamalardan böyle bir kanı uyandı bende.

Bu maçta yeni kalecimiz Mert Günok ile de tanıştı sporseverler. Fark çok olunca Aykut Kocaman Kaleci Volkan'ı oyundan aldı. Alex, Semih ve Gökhan Gönül de oyundan çıktılar. Keşke seyirciler olsaydı da alkışlasalardı.

Önümüzdeki hafta Trabzon'da haftanın maçını izleyeceğiz. Ligin iki güçlü ekibi karşılaşacak, zaten Trabzonspor- Fenerbahçe maçları hep güzel geçer!

Fenerbahçe ilk haftanın karlısı, hadi hayırlısı! Diğer maçlarda da bu kadar istekli oynayıp, geçen yılki yenilmezlik rekorunu geçerler inşallah!

Önümüzdeki perşembe akşamı Yunanistan'ın PAOK takımı ile eleme maçı oynayacaklar. Bugünki gibi istekli oynarlarsa avantajlı bir skorla dönerler, yeni transferler de katkıda bulunacaklardır mutlaka.

Her iki kulvarda da yeni sezon güzel geçer!

Gönülden başarılar Kanaryalar!

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 480
: 2046
Kayıt tarihi
: 27.03.07
 
 

Üstkimliği ile insan, altkimliği yeterince kalabalık birisi; Eş, anne, öğretmen emeklisi. Doğa, H..