Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Şubat '13

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe Trabzon'da 'Bamba'şka! Trabzon 0 Fenerbahçe 3

Fenerbahçe Trabzon'da 'Bamba'şka! Trabzon 0 Fenerbahçe 3
 

Ne Habertürk Spor Müdürü Halil Özer-Hıncal Uluç imzalı Biip sesleri…

Ne de Trabzonspor taraftarının 90 dakika boyunca Aykut Kocaman ve Fenerbahçe’ye ettiği küfürler…

Hiç birisi Fenerbahçe’yi durdurmaya yetmedi.

Fenerbahçe nihayet kendini bulmaya başladı. Bunda devre arasında yapılan transferlerin katkısı büyük. Emre ve Webo takıma büyük katkı sağlıyor. Ziegler- Hasan Ali ile sol bekte iyi bir ikili oluşturuyor. Sol önde zaman zaman Sow, zaman zaman da Caner görevlerini iyi yapıyorlar. Orta saha artık iyice şekillendi. Meireles, Bate maçında gördüğü kırmızı kartla, hem Fenerbahçe’ye hem kendisine zarar verdi. Eğer Bate maçında Fenerbahçe’yi 91 dakika bir kişi eksik oynatmasaydı, belki farklı olabilirdi. Görünen o ki Fenerin orta sahası Emre, Mehmet Topal ve Baroni’yle şekillenmiş durumda. Sağ kanat ise Gökhan ve Kuyt’a emanet. İleriyi de Webo ve zaman zaman Semih’e bırakılmış durumda. Savunmanın göbeği ise, şu anda iyi giden Bekir ve Egemen’in egemenliğinde!

Diğerleri ise her zaman hazır kuvvet olarak bekleyecek. Görev verildiğinde çıkıp en iyisini yapacaklar.

Türkiye’de üç kulvarda mücadele edip hedefe yürüyen başka bir takım var mı?

Gelelim Trabzon maçına: Fenerbahçe’nin çekinerek gittiği Trabzon, çok kolay geçildi. Fenerbahçe orada ‘Bamba’şka oynuyor(!)

Egemen’in çizgiden çıkardığı topa, önce bende herkes gibi gol dedim. Ancak ikinci gösterimde topun tamamının çizgiyi geçmediğini herkes gibi bende gördüm ve hakemin verdiği kararın doğru olduğunu anladım.

Fenerbahçe şansın da yardımı ile daha 11. Dakikada Babma’nın kendi kalesine şandellediği topla 1-0 öne geçti. 25 Dakikada gol olma ihtimali hayli düşük bir şut’un yine Bamba’nın sırtına çarparak gol olması Fenerbahçe açısından gerçekten şanstı. İkinci yarıyla birlikte Trabzon’un yükleneceği belliydi. Böyle bir yüklenme anında Olcan’la bir pozisyon buldular. Sonra Fenerbahçe’nin üçüncü golü geldi. 52. Dakikada Baroni’nin harika ortasına, Gökhan harika bir ayak içi plasesi ile ağları gördü. Durum 3-0!

Maç 3-0’dan sonra zaten tek kale haline döndü. Semih’in oyuna girmesi ile bir ara Fenerbahçe 3-5 dakika arasında pas trafiği ile Trabzon’un başını döndürdü. Semih sırtı dönük olarak oynamayı bildiği için, o maça girdiği zaman Fenerbahçe’nin pas trafiği artıyor ve rakibi yoruyorlar.

Netice: Fenerbahçe, kupa hayaliyle yanıp tutuşan ve bir ara Fenerbahçe ile oynadığını unutup, gökyüzünde şampiyonluk kupası arayan(!) Trabzonspor’u güzel bir futbolla çok rahat geçerek, averajını düzeltti! 

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..