Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Şubat '11

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe zirvede inatçı

Fenerbahçe zirvede inatçı
 

Fotoğraf, Milliyet Gazetesi internet sitesinden alınmıştır.


Spor Toto Süper Lig'de kendi sahasında Kayserispor ile karşılaşan Fenerbahçe rakibini 2- 0'lık skorla geçti ve zirve yarışını sürdürdü. Özellikle Bursaspor'un da puan kaybettiği bu haftada sarı- lacivertlilerin aldıkları bu galibiyet oldukça önemli. 

Fenerbahçe hızlı ve istekli başladığı karşılaşmada belki de beklemediği bir şekilde ve beklemediği kadar erken gole ulaştı. Volkan Babacan'ın büyük hatası sonucu gelişen pozisyonda Niang takımını 3. dakikada 1- 0 öne geçirdi. 

Bu dakikadan sonra da Fenerbahçe'nin atakları bitmedi. Zamanla hızı belki biraz kesildi ama atakları bitmedi. Kayserispor ise bu ataklara gereği kadar cevap veremedi. Bunda sarı- kırmızılıların kadro yapısı da etkili oldu. Defans ve orta saha hattı ileride top yapmada başarılı olamadı. 

Fenerbahçe'nin bu başarılı oyunu ikinci yarıda da sürdü ve ikinci gol Kanaryayı iyice rahatlattı. 

Fenerbahçe'de Dia, hırsı, isteği ve oyunuyla dikkat çekti. Niang yine iyiydi. Mehmet Topuz her geçen gün daha da yıldızlaşıyor. Andre Santos, solda Dia ile iyi çalıştı. Esasen Kayserispor'u da sol kanattan yaptıkları ataklarla çok yıprattılar. Bu soldan gelen ataklar karşısında Kayserispor çaresiz kaldı. 

Fenerbahçe zirve inadını sürdürüyor. Takım ve taraftar bu konuda kenetlenmiş görünüyor. Sarı- lacivertli oyuncuların yükselen formları gelecek haftalar için Fenerbahçelileri ümitlendiriyor. Bu konuda Trabzonspor ise sorun yaşıyor örneğin. 

Bakalım Spor Toto Süper Lig'in gelecek haftaları zirvede neleri değiştirecek? 

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..