Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Şubat '11

 
Kategori
Futbol
 

Skandal

Skandal
 

Fotoğraf, Milliyet Gazetesi internet sitesinden alınmıştır.


Dinamo Kiev karşısındaki Beşiktaş’ı anlayabilen var mı acaba? Daha doğrusu Schuster’in ne yapmak istediğini anlayan var mı? 

Maçın kadrosunu, böyle bir maç öncesi iki oyuncunun sorumsuzluğunu, orta saha yığınağıyla Beşiktaş’ın nasıl kazanacağını, yapılan oyuncu değişikliklerini anlayabilen var mı? 

İbrahim Üzülmez olayı belli ki takımı etkilemiş. İsmail solda bu olayın da sonucunda kendisini baskı altında hissetti. Bu nedenle de hatalar yaptı. 

İbrahim Üzülmez olayı ise ayrı bir konu. İlla sözleşme feshi mi gerekirdi? Bunlar tartışılmalı. 

Sağda Hilbert görev aldı. İbrahim Toraman’ın kulübe hapsinden dolayı Ferrari stoperdeydi. 

Orta alan ise tam bir muamma. Ligin aksine Ernst ve Mehmet Aurelio sahada. 

Beşiktaş etkili olamadı. Olması da mümkün değildi. Hele yediği goller evlere şenlikti. Birbirine bu kadar benzer goller nasıl yenir? 

Ernst çıkartıldı yerine Erhan girdi. Bu değişiklik tribünlerden tepki aldı. Schuster Erhan’ı sağ beke alıp Hilbert’i orta alanın sağında işler hale getirmek istedi. Fakat Ernst’in çıkması siyah- beyazlılar için iyi olmadı. 

Beşiktaş’ın bu maçtaki hiçbir şeyini anlamadım. Yapılan saçmalıkları beynim almıyor. Bir tur ancak böyle kendi ellerinle rakibe hediye edilir. Kendi sahanda deplasman takımı oyun planıyla neden oynarsın? Sen kendi sahanda deplasman takımı planıyla oynarsan o zaman rakibin böyle rahat rahat seni farklı yener. 

Maçta Dinamo Kievli pek çok oyuncu sarı kart görmeliydi. Penaltı da oldukça tartışılır. Türkiye Ligindeki maçlarda aslan kesilen Schuster’i bu sefer pek tepkili göremedik. Konu Avrupa olunca herhalde sineye çekiliyor. 

Quaresma’nın gördüğü kartlar çok anlamsızdı. Gol atarak takımına katkı sağlayan bu oyuncu gördüğü kırmızı kartla rövanş maçı öncesi büyük bir sorumsuzluk örneği sergiledi. 

Beşiktaş’ın işi UEFA Avrupa Ligi’nde artık çok zor. Futbol sürprizler oyunu. Keşke Beşiktaş Kiev’den turla dönebilse. Ama zor, çok zor. 

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..