Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ağustos '12

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçeli olmak ne güzel bir şey

Fenerbahçeli olmak ne güzel bir şey
 

Haksızlığa isyan


FENERBAHÇELİ OLMAK AYRICALIKTIR. (PARTİ TUTMAK FANATİKLİKTİR.)

Evet bu söz dün akşamki Fenerbahçe - Spartak Moskova maçında tekrar kendini ispatladı.

Özde Fenerbahçeli olmak, sözde Fenerbahçeli olmak.

Büyük umutlarla başlayan şampiyonlar ligi macerası Uefa ligine doğru yola çıktı. Bir maçlık saltanat arayanlar eleştirinin dozunu arttırdı, heryerde isyanını dile getirdi ve getirmeye de devam ediyor. İstifalar isteniyor, futbolcular gönderiliyor yenileri geliyor vs.

ÇELİŞKİ;

Bir çelişkiden bahsetmek isyiorum. Taraftar maç içerisinde gördüğü olumsuz hareketlere çok sert tepkiler gösterdi, kızanlar bağıranlar, futbolda bunlar olur diyenler, teknik direktörü istifaya çağıranlar, futbolcuya bir daha sen burada futbol oynayamazssın diyenler ne ararsan vardı tirbünlerde. Bugünde bu sosyal medya da devam ediyor.

" Ne yaparsa yapsın doğrudur, asla vazgeçmeyiz" sözü futbol takımı için uyugn düşüyor bence, Fakat bir siyasi parti için uygun düşmüyor.

Takımını futbolcusunu yöneticisini taraftarını rakibini elşetiren tepki gösteren seyirci=vatandaş aynı tepkiyi kendine yapılan haksızlıklarda koyamıyor. Bir tarafta bir spor müsabakası bir tarafta kendi yaşamı geleceği hayatı.

Teknik idrektörün demecini beğenmeyince proteste edebiliyor, Fakat insanlarımız parti başkanı , başbakan, milletvekili yanlış konuşsa, yanlış işler yapsa bile alkışlayabiliyor ve ona gönülden destek verebiliyorlar.

Bu çelişki bizi nereye götürür düşünmek bile istemiyorum

Futbol maçındaki gibi tepki vermemiz gereken siyasileri gözümüz kapalı kabullenmiş durumdayız.

MALESEF.

Saygılarımla

Ali Cantaş

 
Toplam blog
: 48
: 1239
Kayıt tarihi
: 18.01.11
 
 

Köklerim Karadenizin doğusun da doğmuş ve 1500 yıllara kadar dayanan orjinal Türk bir ailenin çoc..