Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Kasım '06

 
Kategori
Felsefe
 

Fenerimde bir cin var!

Fenerimde bir cin var!
 

Senin karanlığın kimin aydınlığı? Sandığın kadar kolay değil cevabı. Bir müddet kendini tut ve kusma. Sakın olmasın sana yar bu elim durumlar. Aman bu bereketli yalnızlıkta kalabalıklaşma!

Sözlerin apaçık ortada! Anlaşılması güç olan senin karanlığın. Çünkü o karanlık seni aydınlatıyor, aldatırken başkalarını. Sen aldatmaya muktedir değilsin elbette. Aldatan senin karanlığın !

O yokluk içinde bir demet hüzün ve bir demet neşe bırakıyor yastık altlarına. Kimi zaman meta diyorlar, kimi zaman sevda. Hayata tuttuğun fenerin karanlık senin. Fenerinde yaşayan kim? Bir cin yaşasa hak verilir bu koyu soğuğa!

İnanmak için yaşadığına sormak lazım onlara! Seni ne diye bilirler? Verilen cevapları duydun mu, ey fani? "Bir insandı" demek yaşadığına kanıt mıdır? Nefes almaksa herkes alıyor! Nefes vermekse herkes veriyor. Dili kuruyan tek sen değilsin hakka koşuşlarda. Gözleri kayan tek sen değilsin bedenler buz tuttuğunda. Hırıltılar arasında son çırpınışları sarfeden tek sen değilsin oysa!

Seni kimse tanımaz küçük kız! Boşuna uğraşma! Ne sen yorulur ne de ben gecenin bir yarısında. Gidişat derler senin kıymetli büyüklerin! Bir yerlerde yazılı ya, işte o senin kalemin.


Seviyorum seni küçük kız! Mühim olan bu şu anda. Ne fark eder, ha şimdi ha sonra?
Er ya da geç sonumuz aynı nasıl olsa…

Not: Fenerinde cin olanlara armağan olsun eğer varsa.

 
Toplam blog
: 55
: 2440
Kayıt tarihi
: 28.06.06
 
 

İçimde devamlı yanıp tutuşan bir yazma aşığı taşıyorum. O yazar olduğunu bilmiyor henüz. Hangi di..