Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ocak '08

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Festival'in ardından film gösterimleri

Festival'in ardından film gösterimleri
 

DAG 3. ün afişi


3. Dağ Filmleri Festivali” 9 Aralık 2007 akşamı Atatürk Kültür Merkezi’nde 1. Doğa Filmleri Yarışması’nda dereceye giren filmlerin gösterimiyle son bulmuştu. 007 Dağ filmleri festivalinde birincilik alan "Vatandaş Mustafa" filminin yönetmeni ve yaratcısı Remzi Kazmaz ile olan kısa söyleşimize de " Vatandaş Mustafa nereye koşuyor" başlıklı bloğumuzla MB sayfalarında yer vermiştik.

http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=79259

Festivalde 43’ü yerli, dokuzu yabancı toplam 52 film gösterilmiş. Fransız Kültür Merkezi ve Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ücretsiz film gösterimlerine 2000’ in üzerinde sinemasever katılmış.

"Festivali festival yapan değerli sponsor ve destekçilerimize, özellikle de filmlerimizi izlemek üzere salonları dolduran izleyicilerimize teşekkür ediyoruz." diye devam ediyor aldığım haber. Ama en güzeli benim için

"FESTİVAL’İN EN İLGİ ÇEKEN FİLMLERİ YIL BOYU DAG’DA GÖSTERİLECEK, KAÇIRMAYIN…" haberi.

Burada bu duyuruyu paylaşayım istedim. Kalan bölümler doğrudan DAG' dan aldığım sinema bilgisi. Çok yakında DAG Başkanı Murat Yılmaz ile yaptığım bir söyleşi de yer alacak bu sayfalarda.

Festivalde gösterilen filmlerden oluşan özel bir seçki, filmleri kaçıran izleyiciler için yıl boyunca DAG kulüp odasında gösterime girecek. Gösterimler Şubat ayından başlayarak 2008 yılı boyunca DAG’ın Galatasaray’daki kulüp odasında Cuma günleri yapılacak ve ÜCRETSİZ olacak.

ŞUBAT AYI GÖSTERİM PROGRAMI
1 Şubat 2008 – Cuma 20:00 İnfazcı (Eiger Sanction) 123’

15 Şubat 2008 – Cuma 20:00 Kayanın Çığlığı (Scream of Stone) 105’

29 Şubat 2008 – Cuma 20:00 Himalaya - Bir şefin Çocukluğu 105’

Takip eden ayların programı her ayın başında www.dag.org.tr ve www.dagfilmfest.org adresinde yayınlanacak ve listelerden duyurulacak.

Sizi aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Doğa Aktiviteleri Grubu Derneği Spor Klübü Adına, Nesrin Seyitcemaloğlu

www.dag.org.tr

www.dagfilmfest.org


Bazı hatırlatmalar:


Film Gösterimleri ücretsizdir.

Derneğimizin yer kapasitesi yaklaşık 50 kişilik olup, bazı filmlerde yer bulma probleminiz olabileceğini şimdiden hatırlatmak istiyorum. Filmler saatlerinde başlayacaktır. Başlama saatini geçtikten sonra kulüp odasına giriş yapılmayacaktır.
Maalesef rezervasyon yapamıyoruz :-(
Adresimiz Asmalı Mescit Mah. Meşrutiyet Cd. Galatasaray Pasajı No:39/3 Da:5 Galatasaray-İstanbul Kroki için http://www.dag.org.tr/modules.php?name=adres bağlantısını tıklamanız yeterli.
Filmler hakkında sorularınız ve film önerileriniz için myilmaz@dag.org.tr adresini kullanabilirsiniz.


Önemli Not: 3919 a YANGIN yazabilir ve THK'unun yangın uçağı alım kampanyasına katkıda bulunmuş olursunuz.

 
Toplam blog
: 566
: 1338
Kayıt tarihi
: 11.07.06
 
 

Edebiyatla ilgileniyorum. Ayrıca amatörce belgesel film çalışmaları yapıyorum ve kültürel etkinlikle..