Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Nisan '10

 
Kategori
Voleybol
 

Filenin melekleri

Filenin melekleri
 

Bu hafta sonu çok önemli. Kim için mi? Fenerbahçeliler için ve kimsenin bugüne kadar başaramadığını Fenerbahçeli melekler başarmaya gidiyor. İnşallah da başaracaklar bu arada bu başarı sadece Fenerbahçelilerindir. Sakın ha sakın bütün bir yıl Fenerbahçe düşmanlığı yapanlar buna sevinmeye kalkmasın ve kimlere çanak tuttularsa; gitsinler onlarla ilgilensinler.

Helal olsun kızlar size! Önümüzdeki maçları kaybedecek olsanız bile yine de bu sizin ki büyük başarı.

Hepinizi alınlarınızdan öpüyorum. İnşallah sonuna kadar da başarı ile gidersiniz Allah yardımcınız olsun.

Yine, bu başarıyı kıskanan hazımsız insanlar olacaktır. Ama biz onları dikkate almıyoruz bile çünkü onlar bizim muhatabımız bile olamazlar. Eğer çok kendilerine güveniyorlarsa; bu kızların başarılarının bir üstüne de onlar koysunlar. Ama ne gezer. Başarıyı lekelemek için çamur atmak daha kolaylarına geliyor. Ondan sonra da neden fanatizm var diyorlar. Neden olacak kıskançlıktan... Aslında bu kıskançlığı iyi yönde kullanıp biz de yapalım deseler daha iyi olur ama o olgunluk onlar da yok.

Neyse biz onları kendi dünyalarında bırakıp Fenerbahçe gerçeğine dönelim. Demek ki futboldan başka alanlarda da başarı elde ediliyormuş. Büyük en güzel kanıtı bu kızlar. Kulüp yöneticileri bir kez daha düşünsünler spor demek sadece futbol demek değil, diğer branşlar da var.

Bunu Sayın Aziz Yıldırım yıkmaya çalışıyor. Bütün branşlara elinde geldiği kadar destek verip, onların başarılı olmasını sağlıyor. Bunun devam etmesi en büyük arzumuz. İnşallah futbol takımımız da böyle bir başarı yakalayıp tüm Fenerbahçe camiasını sevince boğar.

Üzüleceklerin sayısı çok olur ama o da bizim sorunumuz değil. Onların sorunu hazımsızlık o da üstüne bir maden suyu ile geçer. Bizi çekemeyen bizden değildir. Zaten tavırları davranışları hatta tipleri bile onların nasıl bir karakter olduklarını gösteriyor. Onların durumları zor. Dediğim gibi onları kendi dünyalarında bırakıyoruz. Aman bize musallat olmasınlar ne halleri varsa kendi aralarında görsünler.

Fenerbahçeli melekler bütün Fenerbahçe camiası ve tarafsız spor seyircisi arkanızda size tüm kalpten başarı diliyorlar. Sonuna kadar arkanızdayız. Allah bileğinize güç kuvvet versin, kupayı alıp gelin ve düşmanları çatlatın. SİZE DE BU YAKIŞIR FİLENİN MELEKLERİ

 
Toplam blog
: 110
: 706
Kayıt tarihi
: 27.02.10
 
 

Gülhane Askeri Tıp Akademisinden Bilgisayar Operatörü olarak çalışıp emekli oldum. Evli ve 2 çocu..