Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ocak '09

 
Kategori
Haber
 

Firari devlet televizyonunda dört saat konuştu

Sonunda bunu da gördük, şükürler olsun. Bazı millet vekillerinin PKK karagahına gittiğinde yer yerinden oynamıştı. Ben bu satırları yazdığımda umarım RÜTÜK başkanından TRT deki sorumlu olan kişilere kadar herkez görevden alınmış, gereği yapılmaya başlanmıştır. Değilse iktidar ergenekon davasında resmen taraf olduğunu ilan etmiş demektir. Haber aynen şöyle:

"Türkiye’de bir ilk gerçekleşti... Şüpheli firari olarak soruşturulan Tuncay Güney, devletin televizyonu TRT 2’ye yaklaşık 4 saat konuk oldu ve şok iddialarda bulundu: ’Mahir Kaynak MİT’çi olarak deşifre edilmeseydi sol partinin genel başkanı olacaktı. O olmadı deşifre edilmeyen Baykal oldu’

Ergenekon’un kilit ismi olan ve “şüpheli firari” olarak soruşturulan Tuncay Güney dün akşam devlet televizyonu TRT 2’de yayınlanan “Büyüteç” programına telekonferans yöntemiyle katıldı. Eski milletvekilleri Fikri Sağlar ve Mehmet Elkatmış ile gazeteci Şamil Tayyar’ın sorularını yanıtlayan Güney şok açıklamalarda bulundu. Güney, sunucu İbrahim Gürkan’ın “Sayın Tuncay Güney” hitaplarıyla yaklaşık 4 saat süren programda, “TRT tabuları yıkılıyor. Demokratikleşme var demek ki” diyerek TRT’ye de teşekkür etti."

Yoruma ne kadar gerek var bilmiyorum.

Esen Kalın.

15/01/2009

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..