Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Kasım '08

 
Kategori
Dünya
 

Fotoğraflarla Sergey’in erotik eşi… Ya da bankacının karısı

Fotoğraflarla Sergey’in erotik eşi… Ya da bankacının karısı
 

Rusya’da oligark diye bir terim vardır. Halk arasında çok kullanılır. Terim, bir gecede dolar milyarderleri olanlara karşılık gelir. Özetle, bir gün önce çulsuz olanların bir gün sonra çula boğulmaları anlamındadır. Davranışlarıyla tutarsız, hobileriyle tuhaftırlar. Bir garip insanlardır. Bizimkiler gibi çiğköfteyi viskiyle içmezler ama kırmızı şarapla dondurma yerler.

Bunlardan bir tanesi de Sergey Rodionov’dur. Bankacıdır. Evlidir. O zaman bir kocadır. Üstelik karısını çok seven bir kocadır. Güzeller güzeli 34 yaşındaki Olga’nın eşidir. Değil paylaşmak, yüzüne bakmaya kıyılamaz güzellikteki Olga’nın eşi.

Rodionov bir gün eşi Olga’ya bir hediye vermeyi düşünür. Çünkü Olga ona nur topu gibi bir kız evlat vermiştir. Olga ona hayatını vermiştir. Olga ona Olga’yı vermiştir. Örneğin, ünlü birine çektireceği fotoğraflarından oluşan samimi bir aile albümü… Olabilir mi? Olabilir. Hemen bu projesini hayata geçirmeye karar verir. Amaç Olga’yı mutlu etmektir.

Durumu Chirac’ın fotoğrafçısı ünlü Fransız Bettina Rheims’e açar. Eşinin çıplak resimlerinin "The Book of Olga" adlı bir foto albümünde toplanmasında hemfikir olurlar. Böylece, bir iş gezisine gittiğinde örneğin, albüme bakacak, rüyalara dalacaktır. Albümü karısına hediye olarak yaptırmaktadır ama karısı kendi çıplak fotoğraflarını ne yapsın ki? Yine de amaç Olga’yı mutlu etmektir.

Nihayet söz konusu albümü incelerken, birden bir düşünce doğar. “Yahu” der, “bu güzelliği neden başkalarıyla paylaşmamayım? Neden bütün dünya güzeller güzeli eşimi tanımasın?” Karısına durumu açar. Olga çoktan razıdır. Kadın dediğin de zaten her durumda ve her zaman eşinin yanında olmalıdır. Amaç aileyi bütünlemektir.

Ünlü yayın evlerinden Tacshen ile de anlaşırlar. Sadece bin adet basılır The Book of Olga. Tanesi 350 Euro’dan satışa çıkar. Anında biter. Kitabın daha çok Rus oligarklar tarafından alındığı saptanır.

Artık sosyete toplantılarında neler konuşulacağını tahmin edebiliyorsunuzdur. “Sergey yahu, karın ne güzelmiş.”den, “Birader sadece böyle paylaşmak yetmez.” e, oradan, “Evleri birleştirelim mi?”den “Ben de yaptırmak istiyorum da benimkinin bir memesi tüm albümü kaplar. ”a kadar bir dolu seviyeli lakırdılar. İş “fırıncının karısının” “bankacının karısına” dönüşmesine kadar uzayabilir.

Amaç Olga’yı mutlu etmektir ama size, olayın ahlaki boyutu hakkında bir fikir sahibi olabilmeniz açısından bu çiftin 13 yaşında bir kızlarının olduğunu da söylemeliyim. Büyüdüğünde, acemi Rus kapitalizminin annesini, çıplak ve seksi fotoğraflarıyla aslında neye dönüştürdüğünü babasına mutlaka anlatacaktır.

Üst tarafta Olga’nın bir fotoğrafı verilmektedir. Tüm dünyaya tanıtılmak istendiği kocası tarafından haykırıldığı için, sizinle bu erotik fotoğrafı paylaşmakta bir sakınca görmüyor, tanıtım açısından Sergey’e bir anlamda katkıda bulunuyorum.

Amaç Sergey’i mutlu etmektir

Kaynak+resim: hurriyet

 
Toplam blog
: 340
: 1591
Kayıt tarihi
: 10.03.08
 
 

Basınla ilgili bir kuruluşda çalışmaktayım. Uzun yıllar basınla ilgili konularda danışmanlık yapt..