Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Eylül '17

 
Kategori
TV Programları
 

Fox'tan Deli Gönül'e Final Darbesi!

Fox'tan Deli Gönül'e Final Darbesi!
 

Yaz sezonu içerisinde ekrana gelen yapımların kimisi başarı ile yoluna devam ederken, kimileri ise yaratmış oldukları hayal kırıklıkları ile dizi tarihine olumsuz verilerle geçiyor. Bu durum hemen her yaz istisnasız şekilde kendisini gösterirken, bu sezonda da durum değişmedi. Şu ana kadar yaz sezonunda ekrana gelen 3 yapım ekrana veda etme kararı almıştı. Bunlar Kanal D'de yayınlanan İki Yalancı ve Adı Efsane, Fox ekranlarında yayınlanan Bu Sayılmaz isimli diziler oldu. Bu dizilere şimdilerde yeni bir yapım daha ekleniyor.

Geçtiğimiz aylarda FOX ekranlarında yayın hayatına başlayan ve kanala göre bir türlü olumlu etki yaratamayan Deli Gönül dizisi ile ilgili final haberi geldi. En başta salı günleri yayınlanarak ekrana giriş yapan dizi, reyting sıralamasında zirveyi göremeyince ani bir müdahale ile pazartesiye alınmıştı. Pazartesiye geçmesi ile daha iyi performans gösteren Deli Gönül, ayağa kalkar gibi olmasına rağmen kanal tarafından yeterli bulunmayınca hakkında final kararı çıktı.

Başrollerinde Tuvana Türkay ve Murat Ünalmış'ın yer aldığı Deli Gönül dizisinin 4 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 10.bölümü ile ekrana veda edeceği açıklanırken, bu haber özellikle sosyal medyada büyük tepki ve protesto ile karşılandı.

Açıkçası ben bu kararın bu kadar erken alınacağını düşünmüyordum. Çünkü salıdan pazartesiye geçmesi ile daha iyi hala gelen ve lider olmaya başlayan bir Deli Gönül performansı izliyorduk. Elbette öyle reyting rekoru kıran bir yapım değildi ama yine de bu kadar aniden veda kararı alınması enteresan oldu.

Bu Sayılmaz'ın yarattığı müthiş hayal kırıklığının ardından Deli Gönül'ün veda etmesi de Fox adına haneye eksi yazılmasına neden oldu. Bu kanalın yeni sezon için atacağı yeni hamlelerde de etkisini gösterir gibi.

Sonuç olarak ; olan Deli Gönül'e oldu.

Deli Gönül final bölümüyle pazartesi akşamı ekranda olacak.

Geçmiş olsun.

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..