Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Şubat '14

 
Kategori
TV Programları
 

Fox Tv’den müthiş atak!

Fox Tv’den müthiş atak!
 

Sultanı farklı yüzü ile ekranlarımızda misafir edeceğiz!


Cesur girişimler yapan, denenmemiş projelere ekranında yer veren Fox Tv yine farklı bir proje ile Pazar ekranlarının reytinglerine göz dikti!

2013’te  farklı yayıncılık anlayışı ve orijinal dizileriyle yükselen bir başarı grafiği yakalayan kanal 2014 yılında da bu iddiasını yeni dizi ve programlarla devam ettirecek.

FOX’un en iddialı programlarından biri ise şüphesiz, Türk Sinemasının Sultanı, Türkan Şoray’ın Pazar günü evlerimize konuk olacağı Türkan Şoray ile Pazar Kahvaltısı olacak.

Fox Tv, Türkiye’nin taçsız sultanı Türkan Şoray’ı ekranlara getirecek. Sevilen sanatçı uzun zamandır bir projede yer almamış, bizler de Sultanı çok özlemiştik.

Pazar Kahvaltısı isimli programda, Türkan Şoray, sinema, müzik ve şov dünyasından usta ve genç isimlerini kahvaltı sofrasında ağırlayacak.

Sinema, müzik, şov ve sanat dünyasının önde gelen isimleri ile genç yeteneklerin aynı kahvaltı sofrasında bir araya geleceği program, hoş sohbetlerle Pazar gününün en keyifli anlarını FOX ekranına taşıyacak.

Türkan Sultan, ekran başındaki milyonların sofralarını birleştirecek, pazar sabahlarına renk katacak.

Türkan Şoray'ın içten ve samimi sohbetiyle Pazar sabahlarına renk katacak, “Türkan Şoray ile Pazar Kahvaltısı” yakında FOX'ta.

Ailenizin kanalı sloganı ile yayın hayatına devam eden Fox Tv, gençlere verdiği önem ile farkını fark ettiriyordu. Şimdi ise tahtına yıllardır kimsenin oturtulamadığı, dört yapraklı yoncanın yapraklarından biri olan Türkan Sultan ile farklı olduğunu tekrar kanıtlayacak.

Türkan Sultan ve konukları ile Pazar kahvaltıları tam bir “Sultan Sofrası” olacağa benziyor. Türkan Şoray’ı her zaman gördüğümüzden farklı bir projede görmek hepimizi mutlu edecek.

Hayatta mutluluğunuz daim olsun dileği ile…

 eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..