Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Haziran '08

 
Kategori
Aile
 

Furkan' a dair bakış

Furkan' a dair bakış
 

Daha çok uğraşacağız galiba :))))


Furkan şuanda 21 aylık oldu. Allah izin verirse 6 Eylül'de 2. yaşına girecek koçum. Onu o kadar çok seviyoruz ki anne ve babası olarak evimizin güneşi olup açtı adeta.Biraz yaramazlıkları oluyor ama olsun artık. Erkek çocuğu o. Yapacak tabii. Kızlar daha cıvıl olur diyorlar ama bana kalırsa erkek çocuklar daha yerinde durmaz afacanlar oluyorlar. İlk 1yaşından sonraki hal ve durumunu şöyle bir gözümün önüne getiriyorum da ne kadar da değişti ya.

Daha dün gibi, elimize aldığımız bir avuç can şimdi evimizin içinde koşturup duruyor.Koltuğa tek başına çıkmaya başlaması ne kadar hareketli olacağına dair bize bir mesaj verdi zaten.Maşallah şimdi koltuğa çıkmayı bırakın, kenarlarına basıp odaların ışıklarını açıp kapatmaya bayılıyor.Çekmeceleri, kapakları açmak onun için çocuk oyuncağı :))).Mutfağa girdi mi kim tutar Furkan'ı?Açkapakları at elini tencereye , tavaya, cezveye.Oynayacağından da değil, maksat dağıtmak olsun.Hadi oradan kurtardın hoop çekmecelerdeki kaşıkları, çatalları ne varsa alaşağı ediyor:))Ama kızmıyorum, karşıdan şöyle bir seyrediyorum.

O kadar tatlı ki o bacaklarını, kollarını ısırasım geliyor :)))Televizyonun ya da receiverın açma-kapama düğmesine eli yapıştı sanki. Aç-kapa aç-kapa artema hesabı gözümüzün içine baka baka bu işi beceriyor. Bazen kızdığımda hemen annesinin dibine sokuluyor. Biraz korkması da gerekli aslında.Yaramazlık yaptığında gülersek daha da şımarıyor ve daha da ileri gidiyor.Bu aralar biraz olgunlaşmaya başladı. Yaramzlık yapacaksa eğer önce elini atıyor, daha sonra bana bakıyor. Hııııı ! deyince hemen yanıma koşup bacaklarıma sarılıyor.İşaret parmağıyla ne istiyorsa orayı işaret ediyor.Gel de dediğini yapma şimdi.

Daha çok uğraşacağız galiba :))))

 
Toplam blog
: 749
: 1983
Kayıt tarihi
: 11.10.07
 
 

Yazmanın hayatın akışının bir parçası olduğu kanısındayım. 6 Mayıs 1982'de doğdum ve İstanbul Kar..