Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Eylül '08

 
Kategori
Güncel
 

Futbolun filozfu

Bu gün san ki babamı kaybetmiş kadar üzgünüm. Dünyanın umurunda değil kayan bir bedenin sakinliği. Belki bir çok benzetme yapabilirim onun için. Kanser adam, ölümün sevmediği toprak, siyah beyaz ceketli ihtiyar. Daha önce de bu acıları çizdi kaderim. Bir varmış bir yokmuş diyarına döndü İstanbul.

Futbol oynamadan futbolu yaşayan nadir insanlardan biriydi Kazım ağabey. Ve konuşurken hedefine giden merminin sevinciyle paylaşırdı içindekileri. Benim için yalnız bir ada da yaşam savaşı veren Robinson Crouse 'den daha değerliydi. Çünkü o yalnız bir yürek de kanserle boş şarjörle, tek tabanca dalga geçen adamdı.

En umutsuz anımıza çiçekler bırakırdı. İzlediğim programlar da kavgasız bir Beşiktaş sevgisi vardı yüreğinde. İnsan annesini bu kadar sevmez. Kazım KANAT futbolun filozofuydu. Bir de TURGAY RENKLİ KURT. İkisi de pusulamdı çaresizliğimin pususuna düştüğüm anlar da. Biri sağımda, biri dualarımda.

Mekanın siyah beyaz olsun Beşiktaş'lım. Seni ve sivri dilinin eksikliğini hep arayacak futbol topu. Öbür tarafa kombine aldık kendini yalnız hissetme. Allah en güzel meleklerini göndermiştir yanına. Futbol ve Beşiktaş aşkını ilelebet yaşatacağız. ÇARŞI UNUTMAYA KARŞI!.......

 
Toplam blog
: 105
: 349
Kayıt tarihi
: 18.09.08
 
 

Mersinli'yim. Kanımda Akdeniz ve aşkın mavisi var. Oldukça pozitif bir ruh halim var. Giyinmek benim..