Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ocak '14

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray 3 attı ama..

Galatasaray 3 attı ama..
 

Bu Salih Galatasaray'da olmaz..


Galatasaray Elazığspor'u 3 golle geçti. İlk bakışta çok net bir skor olarak duruyor ancak o kadar çok problem var ki Galatasaray'da..

Takım olarak ne yaptığını bilmeyen bir görüntüdeydi Galatasaray. Ne bir oyun planı varmış gibi gözüküyordu, ne de yere sağlam basan ayakları..

Sağa sola deli dana gibi koşmaya çalışan futbolcular topluluğuydu sahada gördüğümüz.

Madem üzerinde konuşacak bir oyun planı yok, o halde bir kaç isimden bahsedelim:

Bir kaç maçtır sahalarda Galatasaray formasıyla boy gösteren Kayserispor'dan alınan Salih Dursun'un Galatasaray'da oynayabilecek bir futbolcu olmadığı düşüncesindeyim. Fizik gücünden başka hiç bir özelliği yok. Aslına bakarsanız koşması bile bir futbolcuya benzemiyor. Dağınık, tekniği çok zayıf, son vuruşlar kötü, pas yüzdesi kötü, çabukluk yok.. 

Bucaspor'dan alınan Umut Gündoğan ise daha az süre almasına rağmen olumlu işler yapıyor. Tekniği çok yüksek, biraz daha güçlenmesi halinde orta sahada ilk 11'i zorlayacaktır.

Kaleci Ufuk Ceylan'da gözle görülür bir düzelme var. Bir ara Galatasaray'dan gönderilmesi gündeme gelen Ufuk bu formunu sürdürürse ikinci kalecilikte yerini sağlamlaştırır.

Uzun zaman eleştirdiğim Emre Çolak'ı ise ilk kez bu derece kuvvetli gördüm. Biraz daha oyunu okumayı becerebilirse Galatasaray'ın orta sahadaki ihtiyacına ilaç olabilir.

Drogba, bana göre Galatasaray'da son sezonunu oynuyor olmalı. Artık hareketleri ağır, "Drogba kuvveti" zayıflamış, son vuruşlarda da zayıf.

Mancini'ye gelince..  Bu sezon onunla zor..

 
Toplam blog
: 293
: 1063
Kayıt tarihi
: 07.11.08
 
 

Sporun bir kavgadan çok; ahlak, mücadele, eğitim, zeka ve dürüstlük olduğuna inanıyorum. Doğaya, ..