Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Kasım '14

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray Avrupa kupalarından men mi ediliyor?

Galatasaray Avrupa kupalarından men mi ediliyor?
 

Futbolumuzun geldiği son nokta tam dibe vurmadır.

Uzun zamandan beri futbol yazmamamın nedeni de bu!

Futbolu yönetenler, kendi reklamlarından başka bir şey yapmıyorlar. Varsa yoksa medyada görünmek, konuşmak, bir yerlere vurmak, onları meşhur(!) ederken, futbolumuzu dibe vurduruyor.

Son dönemde moda oldu. Maçlardan önce kulüp başkanları, maçın hakemine yönelik eleştirilerini sıralıyor ki; maç sırasında takımı aleyhine değil, lehine kararlar versin. Bunun en güzel örneğini Galatasaray-Fenerbahçe maçında Cüneyt Çakır yaptı. Galatasaray aleyhine verilmesi gereken kırmızı kart ve penaltıyı görmezden gelip, haklı olarak Fenerbahçe’den Alves’i atınca, Fenerbahçe maçın sonunu getiremedi.

Sonra Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçında İlhan Cavcav sahneye çıktı! Yine hakemler üzerine yüklenince, bu sefer söylemleri aleyhine oldu! Fenerbahçe’ye iki penaltı (haklı olarak)veren hakem, İlhan Cavcav’ı takmadığını gösterdi!

En sonunda Beşiktaş-Fenerbahçe maçından önce Fikret Orman sahne aldı. O da maçın hakemine verdi veriştirdi! Tabi bu arada Aziz Yıldırım’a da saydırdı.

Karşılıklı söylemler, saydırmalar devam ederken, futbolumuzun geldiği noktayı kimse göremez oldu.

Galatasaray, Fenerbahçe’nin yerine katıldığı şampiyonlar liginde ne kadar yetersiz olduğunu kanıtladı. Gelenden 4, gidenden 4 yiyerek, nasıl da dört dörtlük(!) bir takım olduğunu gösterdi.

Galatasaray Almanya’ya ne büyük umutlarla gitmiş ve oradan alacağı bir galibiyet ile gurupta 3.’lük şansını yakalayacağını deklare etmişti! Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı! Galatasaray, 4 yeme alışkanlığını orada da devam ettirip, 1 puanla grubun sonuna iyice yerleşti!

Bu arada Galatasaray’ın 4-1 kaybettiği Borissa Dortdmun maçında, seyircinin sahaya attığı yanıcı, yakıcı maddeler de Galatasaray’ın dört dörtlük (!)haline katkı yaptı. Maçın hakemi iki kez oyunu durdurup anons yaptırdı!

Dortmunt maçında sahaya yanıcı, yakıcı madde atan Galatasaray seyircisi yüzünden Galatasaray’ın Avrupa kupalarından men edilmesi de gündeme geldi. Bu konuda endişeli olan Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuat, twitter üzerinden endişelerini belirten bir açıklama yaparak, men tehlikesine işaret etti.

Önümüzdeki günlerde Galatasaray hakkında karar verecek olan UEFA inşallah Galatasaray’ı güç bela katıldığı (ekonomik kriterler yüzünden)Avrupa kupalarında men etmez.

Galatasaray ülkemizin bu günkü halini çok güzel yansıtıyor! Tıpkı eğitim sistemimiz gibi..! 4+4+4!!!!!!

Tabi birde sosyal medyada Galatasaray için yazılıp çizilenler var. Onları okumak biraz olsun insanı rahatlatıyor ve Galatasaray’ın nasıl büyük bir takım olduğunu, Avrupa’yı nasıl fethettiğini(!) anlayabiliyorsunuz..!

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..