Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Eylül '12

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray'ın son maçları

Galatasaray'ın son maçları
 

 Manchester United : 1 – Galatasaray : 0

Galatasaray’ın maçlarını izliyor musunuz?  Heyecanla öyle mi? Belli ki herkes İngiltere maçını da  heyecanla izlemiş ama; hayal kırıklığına uğrayanlar çoğunlukta . Çünkü bu maçı Galatasaray’ın alması bekleniyordu. Ama olmadı. Bu maçtan sonra seyirci izlenimleri Media’da şöyleydi:

“Galatasaray Manchester United’ dan daha iyi oynadı.. Bence biz kendimizi gösterdik!
Hakem şerefsizi bizi yaktı… Umut’un pozisyonu %100 penaltıydı.
Galatasaray müthişti…
Hakem iki penaltımızı vermedi.
Bir fenerli olarak Galatasarayı bu güzel oyunundan dolayı kutluyorum.
Helal olsun Muslera sana.
Aslında bizim kazanmamız lazımdı…”

Bütün bu güzel sözler Galatasaray’ın İngiltere macerasını özetliyor.

Stat: Old Trafford. 19.Eylül.2012
Hakemler: Wolfgang Stark, Jan-Hendrik Salver, Mike Pickel
Manchester United: De Gea, Rafael, Evans, Vidic, Evra, Valencia, Carrick, Scholes, Nani, Kagawa, Van Persie.
Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih, Dany, Hakan, Hamit, Selçuk, Melo, Amrabat, Burak, Umut.

Büyük beklentilerle gittiler; bastıran Galatasaraydı ama Manchester United 7' Dk. Carrick'in attığı gol ile 1-0 Galatasaray'ı yendi...

Tabii bu işin bir de İstanbul rövanşı var. Bakalım ne olacak? Biz bütün sevgimizle Galatasaray’a güvenmeye devam edeceğiz. Ondan galibiyet bekleyeceğiz.
…………………..
Galatasaray :3 – Akhisar B. : 0

Manchester United maçının arkasından , 5. hafta mücadelesinde Galatasaray Akhisar Belediyespor ile Türk Telekom Arena'da karşı karşıya geldi. Galatasaray konuk ettiği Süper Lig’in yeni takımlarından Akhisar Belediyespor ‘u  23 Eylül’de oynadığı maçta 3-0 yendi.

Takımlar :
Galatasaray: Muslera , Eboue  (Dk. 77 Amrabat ?), Cris , Dany , Riera , Hamit, Selçuk, Melo , Emre Çolak  (Dk. 67 Yekta ), Sercan  (Dk. 72 Aydın Yılmaz ), Burak Yılmaz

Akhisar Belediye Gençlik ve Spor: Oğuz , Cağdaş , Kürşat , Merter , İbrahima Sonko (Dk. 22 Uğur Demirok ), Ahmet Cebe , Mustafa Aşan  (Dk. 68 Anıl Taşdemir ), Güray Vural  (Dk. 52 Diego Da Costa Lima ), Emrah Eren , Mehmet Yılmaz .

Galatasaray'ın 2 golünü Burak Yılmaz attı. Burak’ın  golleri 28’ci dakikada Hamit’in pasıyla ve 58'nci dakikada Emre Çolak’ın pasıyla geldi. Diğer golü ise 35'nci dakikada bu kez Burak’ın pasıyla Sercan attı.

Fatih Terim , daha önce dinlendirdiği Burak’a ve Sercan’a bu kez şans verdi. Onlar da bu şansı çok iyi kullandılar. Böylece , Galatasaray takımının oyuncularının tümünün birbirinin ayarında olduğunu;  bu yıl hiç güçlük çekmeyeceğimizi gördük. Buna sevinmeliyiz.

Takım da büyük bir uyum var. Adeta bir makine gibi çalışıyor.

Bana göre haftanın sürprizini , Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan maçta oynadığı son 3 maçı kazanan Kasımpaşa'yı mağlup eden Sivasspor yaptı.

 
Toplam blog
: 2579
: 848
Kayıt tarihi
: 24.10.10
 
 

Mesleğim eğitimcilik… Şimdi artık emekli bir vatandaşım… biraz şairlik, biraz hayalcilik, biraz s..