Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Temmuz '10

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray Keita'yı sattı

Galatasaray Keita'yı sattı
 

.


Galatasaray'ın Fildişili oyuncusu Keita, Katar'ın Al Saad SC takımına transfer oldu.
Sarı-Kırmızılı Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi: "Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncumuz Abdul Kader Keita'nın € 8.150.000 bedelle Katar Al Sadd S.C.'ye transfer olması konusunda anlaşmaya varılmıştır. Ayrıca oyuncu €200.000 tutarında alacaklarından vazgeçecektir. Abdul Kader Keita'ya bugüne kadar Galatasaray'a vermiş olduğu hizmet için teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz.

Keita geçen sene Galatasaray’ın en iyi isimlerinin başında geliyordu. Galatasaray taraftarlarının da takımda görmek istediği ilk yabancı futbolcuların başındaydı. Belki yönetim iyi bir paraya sattık diye düşünebilir ama Keita tarzı bir futbolcu almaya kalksan zaten bu parayı elden çıkaracaksın ve Keita’nın takıma yaptığı katkıyı verebilecek mi? orası da ayrı konu.

Kısacası Galatasaray Keita’yı satarak çok riskli bir transfer olayına imza attı. Yerine transfer edilecek futbolcunun ya da o bölgeye transfer yapılmaz ise o bölgede oynayacak futbolcudan yeterinde verim alınamadığı takdirde, taraftar çok sevdiği Keita’yı arıyacak ve Galatasaray yönetimi olsun, antrenörü olsun, ciddi şekilde taraftar protestosuyla karşı karşıya kalabilir. Son olarak Galatasaray’ın yapacağı transfer ya da transferler her şeyin belirleyicisi olacak

 
Toplam blog
: 63
: 1315
Kayıt tarihi
: 20.12.08
 
 

Futbol konusunda bilgisine güvenen, sporu çok seven ve sporla barışık olan biriyim. Spor yorumların..