Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ocak '15

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray yine yenildi : Eskişehirspor : 1 - Galatasaray : 0

Galatasaray yine yenildi : Eskişehirspor : 1 - Galatasaray : 0
 

Super Lig’de haftayı 3 puanla kapatan ve zirve yarışını sürdüren  Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu’ndaki 5. maçında bugün Eskişehirspor’a konuk oldu. Eskişehir Atatürk Stadında Hakem Barış Şimşek’in yönetiminde oynanan Zıraat Kupası maçını Galatasaray kaybetti.
 
Kupadaki son maçında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’a kendi sahasında 2-0 yenilerek beklemediği bir sonuçla karşılaşan Sarı-Kırmızılı ekip, Eskişehir’de sahaya deplasmanında galibiyet için çıktı. G Grubu’nda Eskişehirspor ile 9 puan toplayan ve averajla rakibinin üzerinde lider durumda bulunan Galatasaray’da Burak Yılmaz sakat. Ayrıca stoperde Semih Kaya’nın sakatlığı sürüyor, Chedjou da Afrika Kupası’nda olduğu için kadroda yer almadı. 
 
Eskişehir Atatürk Stadı’nda oynanan müsabaka, saat 20.00’de başladı ve maç Galatasaray’ın 1-0 yenilgisiyle sonuçlandı.
 
Takımlar :
 
ESKİŞEHİRSPOR: Ali (74)- Kamil Ahmet (71), Berkay (75) Birol (70), Kaan (74)(Dk.84 Ergün)- Nzuzi Toko (69),  Causic (76), Mehmet (78), Lawal (77)(Dk.82 Eyüp)- Andaç (86)(Dk.67 Sissoko 88),  Mori (90)
Teknik Direktör : Michael Skibbe
 
GALATASARAY: Eray (70)- Tarık (65),  Hakan Balta (70), Koray (65), Hamit Altıntop (63)(Dk.46 Emre Çolak 64)- Selçuk İnan (68), Dzemaili (69), Olcan (72), Sinan Gümüş (65)(Dk.76 Telles 70), Yasin Öztekin (65)(Dk.46  Bruma 58)-  Pandev (50)
GOL: Dk.40 Andaç (Eskişehirspor)
Teknik Direktör: Hamza Hamzaoğlu 
 
Gol :
 
40.dk. Andaç (Eskişehirspor)
 
Değerlendirme :
 
Belli ki Üç büyükler Kupalara pek önem vermiyorlar; ama yine de “yan cemibizde bulunsun” niyetiyle maçlara çıkıyorlar. Galatasaray, son iki Zıraat Kupası maçında çok kötüydü. Hamza Hoca sanki bu maçlara yedek takımlarla çıkıyor gibi. Veya Galatasaray’ın yedekleri, veya ikinci takımı Birinci takımın yerini tutmuyor.
 
Galatasaray’da  bazı adamlar sanki futbol oynamak istemez gibi davranıyorlar. Bugün, örneğin, Hamit Altıntop; Pandev sahada gezip durdular.
 
Bu Pandev’in derdi ne? Çıktığı hiçbir maçta  bir varlık gösteremiyor. Teknik Direktör de onu takıma koyduğuna koyacağına pişman oluyor. Dünya kadar para vermişsin, almışsın adam sahada geziyor! Bu ne demek..? Bu adam burada mutlu değil. Bu adamla ya güzel konuşmak gerek, ya da sezon sonunda göndermek. Çünkü , fena halde takımdan kopuk.
 
Takım oynamayınca, Selçuk da oynamıyor. 
Takım da bir sürü adam gereksiz işlen yapıyor. Pandev’in; Selçuk’un durmadan elle topa müdahaleleri ne demek? Voleybol mu oynuyoruz, futbol mu!
 
Eskişehirspor çok diri bir takım. Çok kolay ileriye çıkıyor. Çok fazla şut atıyorlar. Çok faza sol ayakla oynayan adamları var. Bunlar çok tehlikeli oluyorlar.
 
Eskişehir’de defans yerini kaybetmiyor. Kontrataklara yardımcı oluyorlar.
 
Galatasaray ise takım olarak yine ortada yoktu. Kimse doğru dürüst koşmak istemiyor; gol atmak istemiyor. Sanki toplama bir takım hüviyetindeydi.
 
Yine Allah için Olcan çok koştu, çok çalıştı ama işte o kadar. Ya diğerleri…
 
Ne yapacak Hamza Hamzaoğlu böyle bir takımla…
 
Bu takımda niye umut Bulut yoktu… Niye Sabri yoktu… Soruyorum kendi kendime ama cevap yok. Sağlık olsun. Her halde daha umutla bekleyeceğiz Galatasaray’ın Galatasaray olmasını… 
 
 
Toplam blog
: 2579
: 848
Kayıt tarihi
: 24.10.10
 
 

Mesleğim eğitimcilik… Şimdi artık emekli bir vatandaşım… biraz şairlik, biraz hayalcilik, biraz s..