Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Eylül '11

 
Kategori
Futbol
 

Galatasary es'ti

Galatasary es'ti
 

Fotoğraf www.miliyet.com.tr adresinden alınmıştır.


Yazıma hain terör saldırıları sonucu kaybettiğimiz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır dileyerek başlamak istiyorum.

Spor Toto Süper lig’de dün Galatasaray- Eskişehirspor karşılaşması oynandı. İzleyenlere zevk veren bir mücadele sahnelendi T.T. Arena’da.

Maça iki takım da iyi başladı. İlk dakikalarda konuk Eskişehirspor yere daha sağlam basan bir görüntü verdi. Özellikle orta sahada Galatasaray’a baskı uygulamaya çalıştılar. Hırsıyla dikkat çeken Galatasaray ise defansta ciddi sıkıntılar yaşadı. Özellikle Gökhan Zan, kaybettiği toplarla sıkıntı yarattı.

Bununla birlikte aynı Gökhan Zan, bir duran top sonucu Galatasaray’ı öne geçiren golü attı. Bu golden sonra sarı- kırmızılılar oyun olarak da üstün duruma geçtiler. Eskişehirspor ise hızını kaybetti. Her ne kadar kırmızı- siyahlılar ilk yarının sonlarına doğru oyunda yine dengeyi kursalar da bunu skora dönüştüremediler.

İkinci yarı erken gelen gol Galatasaray’ı iyice rahatlattı. Bundan sonra sarı- kırmızılılar oyunu rölantiye alıp istedikleri gibi yönlendirdiler. Eskişehirspor da yakaladığı şansları değerlendiremeyince maç 2- 0 sona erdi.

Yazının devamı için tıklayınız.  http://www.rthaber.com/Galatasaray_ESti-yazi-489---.html

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..