Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Aralık '12

 
Kategori
Futbol
 

Gazamız mübarek ola...

Gercekten Galatasaray zor gunler yasiyor ama bunun bir aciklamasi var elbet.

Sampiyonlar ligi baslamadan cekilen kuralardan sonra yuzde seksen herkes Galatasaray bu gruptan kesin cikar diyen coktu.

Maclar oynandi ve Galatasaray oynadigi oyunlarin karsiligini alamadan puanlar kaybetti. Hatirlayalim yuzde seksen grubu rahat gecer diyen herkes neler oluyor tur sansi bitti demeye basladi. Bu dusuncelere bende zaman zaman katiliyordum ama ne var ki icimden bir ses Galatasaray basaracak diyordu ama umudum cok azda olsa artik kalmamaya baslamisti ki... Bir CRUJ ve arkasindan MAN. UNITED galibiyeti derken bugun umutlarimiz ilk o kuralarin cekildigi gune geldi ve 05 ARALIK 2012 Carsamba gunu BRAGA'nin hacli ordusuna benzetilen, taraftarini sporla costuramayacagini anlayan hib bir idaasi kalmamis Portekiz kulubu bizim Turk olarak hic beceremedigimiz Bizans oyunlari ile maca hazir oldugunu ve maci kazanacaklarini Galatasarayı da Osmanliya benzetmeleri, Osmanlinin Dunya'ya ezberletigi bir lafi aklima getirdi.

Osmanli Ordusu 1570-1571 Yilinda Kibri'si aldiktan sonra, Hacli ordusu toplanmis ve Osmanli'ya karsi kutsal ittifak yaparak Osmanli donanmasini buyuk bir yenilgiye ugratmisti. Bunun arkasindan SOKULLU MEHMET PASA.. " siz hacli ordusu bizim donanmamizi yenerek sakalimizi tras ettiniz ama biz Kibris'i alarak sizin kolunuzu kestik.. Bu millet gerekirse... Demirlerini gümüşten, halatlarını ibrişimden, yelkenlerini atlastan yapabilir.’’...demisti ve de oyle oldu.

Carsamba gunude bunu boyle olacagini ispatlayacak Galatasaray'im.  

Biz MAN.UNITED yenmis ya da yenmemis diye bakmadan Braga'yi (Hacli ordusunu) yenerek tarihi onlara tekrar hatirlatmanin ve bu islerin bizans oyunlarinla degil, damarda akan kanin anlaminla ilgili oldugunu onlara gosterecegiz.

Onlar bu lafi soylemekle kendilerince iyi yaptiklarini sana dursunlar ama zaten haftalardir bu gunu bekleyen ve kendi ligindeki maclara konsatre olamayan Galatasara'yin bu maci aldiktan sonra lige cok rahat donus yaparak beklenen Galatasaray'i taraftarlarina gosterecegine inaniyorum.. İnanmak istiyorum..

UEFA Liginde baska hacli ordularina basariyla savasan ,( kendi ligimizde ne kadar rakipte olsak) ve onlara gereken dersi veren FENERBAHCE'mize de basarilar diliyorum..

MADEM BIZI OSMALI'YA BENZETIYORLAR… HAYDE GALATASARAY-FENERBAHCE GAZALARIMIZ MUBAREK OLA. ANLINIZIN AKIYLA BITIRIN BU ISI......

''MAÇ BİTER SPORTMENLİK BAKİ KALIR'' 

Hüseyin Kuran

          

 
Toplam blog
: 13
: 185
Kayıt tarihi
: 20.11.12
 
 

Üniversite mezunu, emekli, Eskişehir'de oturan koyu bir Galatasaray taraftarıyım... Futbola dair ..