Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ocak '09

 
Kategori
Güncel
 

Gazze yanıyor, filler seyrediyor

Gazze yanıyor, filler seyrediyor
 

Birgün israil döktüğü kanın gözyaşının hesabını verecektir.


Bir dönem Büyük Ortadoğu Projesi için paçaları sıvayanlar İsrail'i de Ortadoğunun merkezi olarak görmekteydiler, ne yazık ki Ortadoğu merkezi olarak düşündükleri İsrail'in bu kadar barbar bir millet olduğunu bilmiyorlar mıydı?

Oysa bugün feryat figan ediyorlar, b unca zamandır İsrail'in yaptığı katliamları göremeyen kör gözleri bugün masum çocukların katledilmesini ağlayan anaları şimdi görmeye başlamıştır.

Türkiye'de insan hakları diye tepinenler bugün İsrail'deki çocukların yaşama hakkının da olduğunu bilmelidirler, ülkemizde yüzlerce İsrail kökenli vatandaşlarımızında olduğunu unutmamalıdırlar.

İkiyüzlülükle yalan dolanla ulusların gözünü boyama girişimleri İsrail'in birinci görevlerindendir, ne zamandan beri masum çocuklar hamas mensubu olmuşlardır, ellerindeki defter kalemler ne zaman İsrail'i tehdit etmiştir.

Müslümanların gittikleri camileri vurmak tüm islam alemine karşı hakaret değil midir?

Yüreğinde acıma hissi bulunmayan İsrail'liler neden bu İsrail askerlerinin yaptığı katliama tepki göstermiyorlar? Bugün gelinen nokta İsrail'in tüm islam alemini hedef aldığı bir gerçektir.

İsrailin saldırılarına karşı koymaya çalışan hamas ın füze saldırıları Suriye topraklarından yapılmaktadır, İsrailin saldırması gereken bölgede doğal olarak Suriye topraklarıdır. İsrailin masum çocuklara ve kadınlara sivil halka saldırmasının tek bir sebebi olabilir, Filistindeki insan neslini yok etmek bu durum açık ve net bir şekilde anlaşıldığı gibi insan katliamıdır.

Dün Irak'a demokrasi getiren Amerika, İngiltere, Fransa bugün sözde demokrasiyi insana saygıyı İsrail'e öğretmelidirler, evet filler susuyor, Amerika ürettiği silahları masum insanlarda denenmesine müsade ediyor, Filistin'in çocukları İsrail'in deney tahtası değildir.

İsrail savaş suçlusu ilan edilmeli uluslararası mahkemede savaş suçlusu olarak yargılanmalıdır.

Irak'ta bataklığa gömülen Amerika İsrail'den desteğini çekmelidir.

İsrail'de derhal çok uluslu bir barış gücü oluşturulmalıdır.

Filistin'e insani yardım taşıyan Türk Kızılayına herhangi bir saldırı yapılmaması için güvenliği sağlamak amacıyla Türk askeri eşlik etmelidir, Türk askerine karşı güç kullanılması karşısında bunun bir savaş sebebi olacağını İsrail'e açık ve net bir şekilde anlatılmalıdır.

Dün ülkemizde içecek olarak tüm marketlerde satılan cola nın yıllık gelirinin büyük bir bölümü İsrail ordusuna aktarılıyor denildiğinde acaba kaç kişi düşündü kolaya verdiği her kuruşun İsrail'li çocuklara ve masum sivillere kurşun olar döndüğünü?

Filistinde zulmün kanın, gözyaşının sel olup aktığı şu günlerde sizde susmayın, dün bir Hırant için Ermeni olanlar bugün hepimiz Filistin'liyiz kardeşiz diyebilirler mi?

 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..