Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ocak '16

 
Kategori
TV Programları
 

Gecenin Kraliçesi setinde Meryem Uzerli krizi!

Gecenin Kraliçesi setinde Meryem Uzerli krizi!
 

Biliyorum çok fazla Meryem Uzerli içeren yazı yazmaya başladım ama iddiaların ardı arkası kesilmiyor napayım. Salı gecesi Star ekranlarında başlayan ve izleyici tarafından ilk bölüm itibariyle çekinceli bir izlenme yakalayan dizi Gecenin Kraliçesi ile ilgili yeni bir kriz haberi geldi.

Bildiğiniz gibi ; aylardır dizi ile ilgili tanıtımlar dönüp duruyor. Bu tanıtımların odak noktası ve ön plandaki ismi Meryem Uzerli. Muhteşem Yüzyıl ile yakaladığı başarılı ile isminden söz ettiren Uzerli'nin bu denli ön plana çıkması izleyiciyi rahatsız etmiş ve '' dizi yalnızca tek oyuncudan mı ibaret?'' şeklinde yorumların yapılmasına sebep olmuştu.

Setten gelen iddiaya göre, izleyici tarafından görülen bu abartı durumu oyuncuları da rahatsız etmiş ve durumun düzeltilmesi için dizinin diğer başrolleri Murat Yıldırım ve Uğur Polat çekimleri durdurmuş. Meryem Uzerli'nin bu kadar fazlaca ön planda olmasının hatta dizinin genel yapısının ve oyuncu cast dengesinin önüne geçtiğini düşünen Yıldırım ve Polat'ı yapımcılar ikna edince set devam edebilmiş.

Diziyle ilgili yazım aşamasında senaryo krizi da yaşanmış ardından tanıtımların çok sıradan ve beklentilerden uzak olarak yapıldığına dair eleştiriler alıp yürümüştü.

Elbette bunların hepsi bir iddiadan ibaret. Dolayısıyla böyle bir şey kesinlikle olmuş gibi bir inadım yok.

Ama bu olsun olmasın, Meryem Uzerli'nin bu kadar fazla lanse edilmesinin kesinlikle doğru olmadığını düşünüyorum. Hikayede yer alan onlarca oyuncu varken neden tek kişi üzerinde bu kadar abartılı ilgi olduğunu anlamak çok zor geliyor. Hem bu durum Meryem Uzerli için de bir dezavantaj. Ne kadar ilgi olursa o kadar çok beklenti olacak ve olası bir düşük performansta hemen yorumlar başlayacak.  Nereden bakarsan zarar yani.

Star'ın Meryem Uzerli üzerinden yaptığı PR'ın ne kadar sıkıntılı bir ortam yarattığı ortada. Dizinin reytingleri yükselmez ise bir de, o zaman işler iyice karışır benden söylemesi.

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..