Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ocak '11

 
Kategori
Güncel
 

Geleceği görmek!

Geleceği görmek!
 

MB


Efendim MB blog ana sayfasında geçen yıl yazdığım yazıyı “geçen yıl, bugün yayınlananlar” penceresinde görünce gülesin geldi. Çünkü (Biri hariç) sağ tarafta Blog kategorisinde yazı başlıkları ve yazarları daha da ilginçti! Benim, geçen yıl gidişatı görüp kaleme aldığım yazıda ki ana fikir, bu günü nasıl da özetliyor. Bu gün birileri uyarılara kulak asmayıp sorumsuzca harcadıkları kredileri tekrar kazanma peşinde olmaları ve bunu yaparken sanki başkalarının da kendileri gibi rahatsız olduklarını düşünüyor olmaları çok enteresan. 

Aklın yolu birdir. İnsanlar ve onların duygularını çocukların yapboz oyuncağı gibi sananlar aldanıyor. Hayatı yalancı çobana dönen kişilerin hiçbir inandırıcı tarafı kalmamıştır. Birilerinin, uzaklaştırılma cezası vermesine gerek yoktur. 

Takke düşmüş kel (yol) görünmüştür. Daha fazla dile düşmeden uzamak en hayırlısıdır. Bu saatten sonra özür de para etmez, vakit çoktan doldu uzatmalardayız… 

Her şeye rağmen hayat güzel, hava güzel, yürüyelim sahile doğru… (Çinekop çıkıyormuş oltalarınızı almayı unutmayın :)) ) 

Geçen yıl bu gün ne yazmışım? 

http://blog.milliyet.com.tr/Halep_ordaysa_arsin_burada_/Blog/?BlogNo=223675 

 
Toplam blog
: 438
: 826
Kayıt tarihi
: 07.01.07
 
 

Milliyet Blog'a hangi vesile ile kayıt olduğumu doğrusu hatırlamıyorum!  Bende birçoğunuz gibi ya..