Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Serbest yazarım. 1960 doğumluyum. BÜ İşletme mezunuyum.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
“Abla”nın okuduğu son kitapta yakaladığı satırlar, eski yazılarından birini düzenlemesini gerektirir

Yine de, bir düzenleme de ben öneririm, dokunma hakkında. Ben otistik-katatonik eğilimliyim. Bana dokunulmasına karşı, diğer benzerlerim gibi, can yanması ve şiddetli karşı tepki de içerebilen bir antipati duyarım. 55 yaşındayım ama insanların içinde, onlar bana 1 metreden fazla yakınken, 5 dakikadan fazla duramam, sürekli yer değiştiririm. Ancak, dokunmayı ve dokunulmayı bilirim, masajı bilirim (hem spor hekimliği, hem terapi olarak), kaşıma terapiyi bilirim, epeyi insana uygulamalı öğrettim. Özel bir durumdur benimkisi, bilirim ama zaten yazmak da, on binde bir'den başlayan özel bir durumdur zaten.

09 Eylül 2015 20:05
“Abla”nın okuduğu son kitapta yakaladığı satırlar, eski yazılarından birini düzenlemesini gerektirir

İki gözüm cancağızım. Hoşgeldiniz Sen Bilirsin Abla'mız. Onpunto'da ben de vardım, Güney Amerika gezisi metninizi unutamıyorum. Nice yazılara varmanızı dilerim.

09 Eylül 2015 20:00
Erkekler Kadınlardan Korkarlar Çünkü

Valla, ben kadınlardan korkan bir erkeğim. İlk neden kılıbıklığım olabilir. Asıl neden ise, kadınların psikolojik işkence yetisinin yüksekliğidir. Bunu, hem poliste bedensel işkence görmüş, hem de sevgililerinden psikolojik işkence görmüş biri olarak yazıyorum. İkisini rahatça ve dürüstçe karşılaştırabilirim yani.

20 Ocak 2015 23:44
 
Toplam blog
: 2216
: 514
Kayıt tarihi
: 16.08.06