Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Haziran '11

 
Kategori
Kitap
 

Geveze komşular

Geveze komşular
 

Kadın erkek ilişkileri, herkesin hayatında en çok sözü edilen konulardır. Aşklar, aldatmalar, sevgiler, sadakatler, sadakatsizlikler, nankörlükler, saçını süpürge etmeler, vurdumduymazlıklar, görmezlikten gelmeler, tek taraflı insan kullanmalar, velhasıl sonu gelmeyen, tükenmeyen konular. 

Bunların içinde, yani kadınlar ve erkekler arasında hiç şüphesiz en mağdur olan kesim kadınlardır. Bu yüzyıllardır böyle sürmüştür, daha da sürer mi bilemem. 

Bir grup komşu hanım zaman zaman, bir araya gelip hoş sohbet etmektedirler. 

Komşular bazen kızarak bazen de kahkaha atarak birbirleriyle konuşurlar, birbirlerine dert yanarlar. En çok konuştukları konu da ekonomi bazen de incir çekirdeğini doldurmayan şeyler, çevre ile olan ilişkileridir. 

Bu ekonomik sıkıntıda tencereyi zor kaynattıkları için ruh doktoruna gidecek parada bulamazlar. Bunun için birbirleriyle dertleşerek, birbirlerini teselli etmenin yolunu bulmuşlardır. İlaç yok, doktor yok, para yok. Aslında ruh doktorundan daha da iyi gelmektedirler birbirlerine. 

Bu komşular zannetmeyin ki sadece gevezelik etmektedirler. Evlerini döndürmenin yanı sıra dışarıda bütün gün çalışmadan eve ek gelir getirecek el işi yapmaktadırlar yani hepsinin az da olsa bir yan geliri vardır. Hem geveze hem de beceriklidirler. 

ARKA KAPAK YAZISI 

Erkekler, sürekli “Şu kadınların çenesi ne düşük” derler. Hiç kendi çenelerini düşünmezler. Söylediklerinin ve yaptıklarının sanki farkında değilmiş gibi davranırlar. Kadınları sürekli gevezelikle suçlayan erkekler aslında Onların ne konuştuklarını çok merak ederler. İşte bu kitapta kadınların gevezeliklerini, erkeklerin ne söylediğini, nasıl davrandığını bulacaksınız 

Geveze komşular, merak edenler için yazılmış eğlenceli bir kitap. 

Neşeli günler dileğiyle. 

Sibel Koçarslan 

 
Toplam blog
: 627
: 3456
Kayıt tarihi
: 11.06.11
 
 

Kendi halinde yaşayan doğa tutkunu, sıradan bir vatandaş. İnsanların dış güzelliğine değil iç güz..