Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Kasım '15

 
Kategori
Deneme
 

Gezi ve Atatürk

Bütün olay, müslüman ülke liderlerinin foyalarını ortaya çıkaran telefon görüşmelerinin açığa çıkması ile başladı.

Tüm bu liderler çok uzun yıllardır iktidardaydılar. Bu dönemde bir şekilde kandırılmışlar ve kayda alınmışlardı. Kimbilir kaçıncı deneme sonucu bu tuzağa düşmüşlerdi bilemeyiz.

Ama şunu kesinlikle söyleyebiliriz ki bu operasyonu yapan güçler, küreseldir, emperyalisttir, batı kaynaklıdır, müslümanlık dışıdır, temelde hristiyanlık hakim olmasına rağmen yahudi desteklidir, işin mutlaka ekonomik yönü vardır örneğin uluslararası silah ticaretinin mutlaka parmağı vardır v.s.

Bu güçler deşifre olmamak için hertürlü önlemi almışlardır. Tüm plan, bu ülkelerde haksızlığa uğradığını düşünen, eğitim seviyesi düşük, sosyo ekonomik durumu zayıf  kitleler yanısıra Türkiye de olduğu gibi yaşam şekli değiştirileceğinden endişe eden aydın diyebileceğimiz kitlelerin kullanılmasına dayandırılmıştır.

Amaçları nedir ? Amaçları bu müslüman ülkelerin yönetiminde etkin olmak, başka bir deyişle bu müslüman ülkelerin doğal zenginliklerini yönetmektir. Ayrıca uzun dönemde müslüman ülke topraklarında da dolaylı hakimiyet kurmak, zamanla da çok zayıf olan bu müslüman ülkeleri yutmak. Muhtemelen ekonomisi zayıf, eğitimi zayıf ve müslümanlığın da etkisi ile karakteri iyilik ve doğallık olarak belirlenmiş bu toplumları etkiliyerek, hristiyanlaştırmak. Bu konuyu o kadar açabiliriz ki

Tüm diğer Arap ülkelerinde bunları başarabilirler hatta başaracaklardır. Ancak T.C. de asla başaramayacaklardır. Çünkü bizim ATATÜRK gibi bir liderimiz vardır.

Atatürk, 90 sene önce tüm bunları bize anlatmıştı. Biz tüm bunları zaten biliyoruz. Emperyalist batı ülkelerinin yani küresel derin güçlerin, her türlü iç ve dış güçleri kullanarak bu tür saldırılar organize edeceği, en başta ülkemizin bu tür saldırılara maruz kalacağını zaten bize anlatmıştı. hazırlıklı olun demişti. Hazırlıklıyız.

Bizi, kurduğu laik devlet ve devrimleri ile bu saldırılara karşı silahlandırmıştı. Gerçekte de bu saldırılara karşı en büyük silahımız, laik sistem ve Atatürk'ün devrimleridir. Bu saldırılara, inanın Dünya nın en büyük, en gelişmiş silahları, Dünya nın en büyük ordusu bile karşı duramazdı. Ama T:C. çok rahatlıkla karşı durdu ve sonsuza kadar da karşı durabilecektir.

Atamız rahat uyu herşeyi sayende biliyoruz, sayende hazırlıklıyız ve sayende bu saldırılara karşı en güçlü silahlara sahibiz.

 

 
Toplam blog
: 94
: 313
Kayıt tarihi
: 23.06.09
 
 

1958 Nisan İstanbul doğumluyum. Ama tatiller dışında İstanbul'da uzun süreli yaşamadım. 1975 yılı..