Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Mart '10

 
Kategori
Futbol
 

Gidene kal demeyiz

Gidene kal demeyiz
 

Bugün bir haber okudum Semih Galatasaray’a gidecekmiş, bunun gerçekleşmesi en çok Semih açısından kötü olur. Semih zannetmesin Fenerbahçe aman Semih gitme diyecek…

Aksine bir anda taraftarı, yönetimi kısaca herkes tarafından Fenerbahçe defterinden silinir. Bu kulüpten kimler geldi, kimler geçmedi mi? Semih de gelir, gider sonuçlarına kendi katlanır.

Fenerbahçe’de esas olan kuluptür. Gerisi hikaye hiçbir futbolcu ya da yönetici kulüpden üstün olamaz tek üstün vardır o da Fenerbahçe kulübüdür. Bunun en güzel örneklerini yaşayanlar var.

Yakın tarihe bakarsanız Nobre Beşiktaş’a gitti. 1 golü var bu sene kesinlikle başarılı olamazlar ve olamıyorlar da kimleri sayayım; Rüştü, Revivo veBaliç bunların hiçbiri Fenerbahçe’de elde ettikleri başarıyı hele Galatasaray’da kesinlikle gösteremezler zaten gösterseler de Fenerbahçe için hiçbir önemi yok, bir de Galatasaray’ın vefalık gibi bir örneği yoktur. Yıllarca önce, kapı önüne koydukları bir çok futbolcuya Fenerbahçe sahip çıkmıştır.

Semih’in bütün bunlardan haberi yoksa ona bir şey diyemeyeceğim eğer gideceksen Fenerbahçe’den büyük bir takıma gideceksin yoksa kendine yazık edersin. Bizden dost tavsiyesi kendi paşa gönlün bilir, Fenerbahçe için fark etmez yeni Semihler gelir “Kimse bulunmaz hint kumaşı değildir”. Bunu da unutmasın

Semih’in Galatasaray’a gitmesini gerektiren ne var? Galatasaray’a gidince ilk 11 de sürekli oynayabilecek mi? Fenerbahçe’de ilk 11’de oynayamamasının sebebini birazda kendisinde arasın, kendisini tam geliştirip iyi bir futbol oynasa kondisyonu yerinde olsa her halde kendisi tercih edilir, başka bir forvet alma zorunluluğu var. Şu anda hala Fenerbahçe kadrosunda olmasına rağmen, yine de herkes forvet ihtiyacı var diyor. Demek ki; Semih’e tam güven yok. Onun için de başka alternatif aranıyor.

Giderse kulübe yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder uğurlarız.

 
Toplam blog
: 110
: 706
Kayıt tarihi
: 27.02.10
 
 

Gülhane Askeri Tıp Akademisinden Bilgisayar Operatörü olarak çalışıp emekli oldum. Evli ve 2 çocu..