Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mart '10

 
Kategori
Spor
 

Fenerbahçe aşkı

Fenerbahçe aşkı
 

Belki merak edenler vardır bu fanatik 1962 nereden çıktı. Neyin fanatiğidir. Bu fanatikliği holiganlıkla karıştırmayın fanatiklik bir şeye yürekten gönülden bağlanmak demek. Bu her şey olabilir

Sadece sporda futbolda olmaz.

Bu sevgi öyle bir şeydir ki zorlamayla olmaz o bir duygudur içten gelir bir anda kanın kaynar.

İşte böyle bir şeydir fanatiklik ama fanatik olurken de mantığını kaybetmeyeceksin doğruya doğru yanlışa yanlış benim Fenerbahçe fanatiği olduğumu anlamışsınızdır. Ama yeri geldiği zaman eleştiriyorum. Neden mi daha iyiye gitme, daha iyisini bulmak. Körü körüne bir sevgi değil bu.

Mesela benim en çok sevdiğim ve yaşamak istediğim şehir İstanbul'dur. Zaten aslen İstanbulluyum. Onun içinde İstanbulu sıkı sık görmek gezmek onun havasını koklamak, sahildeki balık kokusunu almak bütün bunlar benim fanatiklilğimin bir parçası.

Ama tabiki asıl konuya gelirsek bizim mabed deyip karşı takımların çekemediği şükrü saraçoğlunda mac izlemek orda bir yürek olmak bağırmak takımı ateşlemek en çok yapmak istediğim şeylerin başında geliyor. Bu sevgi sonsuz bir sevgi böyle bir şeyi yaşamayana anlatamazsın bunu yaşamak lazım, yaşarsan bunun ne olduğunu anlarsın.

Ama tabi bunları yaşarken hiçbir zaman holigan olmayacaksın holiganlık başkalarının haklarını taciz etmektir. Bunlar bizim kurallarımıza uymaz. Biz sevdiğimizi sonuna kadar severiz. Ona zarar verecek bir şey yapmayız. İşte bizim fanatikliğimiz böyle bir şey.

 
Toplam blog
: 110
: 706
Kayıt tarihi
: 27.02.10
 
 

Gülhane Askeri Tıp Akademisinden Bilgisayar Operatörü olarak çalışıp emekli oldum. Evli ve 2 çocu..