Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Aralık '16

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Göğüs büyütme ameliyatı için uygun adayların belirlenmesi

Göğüs büyütme ameliyatı için uygun adayların belirlenmesi
 

Göğüs ölçülerinden müzdarip kadınların estetik açından sıklıkla merak ettiği konulardan biride Göğüs büyütme ameliyatlarıdır. Bu operasyonlarda genellik ile silikon implatlar kullanılmaktadır. Bunlar şekilleri ve formları açısından farklı yapıda ve farklı boyutlardadır. Hastanın anotomik yapısı ve ulaşılmak istediği boyuta göre seçim yapılmaktadır. Kullanılan silikon diye tabir ettiğimiz implatlar insan sağlığına zararı olmayan maddelerden üretilip, onay almaktadırlar. Eskiden olduğu gibi artık belli bir müddet sonrada çıkartılması gerekmemekte çeşitli firmalar tarafından garanti ve sertifikalandırılmaktadırlar.
 
Göğüs büyütme ameliyatı ile birlikte sarkık göğüslere dikleştime işlemide tek bir operasyon ile uygulanmaktadır. Sonuçları açısından küçük göğüslere sahip kadınlarda yapılan operasyonları başarı oranı oldukça yüksektir. Kas altına veya üzerine yerleştirlen implatların birbirine göre üstünlükleri ve dezavantajları vardır. Bunu doktorunuz ile yapacağınız değerlendirme ve ön görüşme aşamalarında birlikte karar vermeniz doğru olacaktır. Her bireyin dokusu ve anotomisi farklı olduğu gibi aynı zamanda doğal bir görünüm için ihtiyacı olan boyutta değişecektir.
 
Meme büyütme operasyonda İmplantları yerleştirmek için belirli alanlardan kesiler ile yerleşim yapılabilmektedir,
 
 
Koltuk altından uygulanabilir.
Meme başı çevresinde yerleştirilebilmektedir.
Meme altından katlantı izi dediğimiz alandan.
Göbek deliği içerisinden.
 
Ameliyat sonrası oluşacak belirli belirsiz iz tercih edilen bu alanlardan yerleştirilerek gizlenebilir.
 
Göğüs büyütme operasyonu için uygun hasta profili ilk olarak göğüsleri küçük kişilerden oluşur, Göğüs ölçülerini büyütmek isteyen ve sarkık memelere sahip kişilerde tek bir ameliyat ile tüm operasyonu uygulatabilirler. 
 
Bunların dışında göğüsleri büyütmek için uygulanan diğer yöntemler ise kişinin kendisinden alınan yağ kökren hücrelerin zenginleştirilmesi ile elde edilen yağ dolgusu ve medikal meme dolguları ile yapılan ameliyatsız uygulamalar vardır.
 
Ameliyat muhakkak hastane şartlarında doktor ve sağlık görevlileri eşliğinde uygulanmalıdır. Doktorlar endişeli hastalara ameliyat öncesi rahatlatma amaçlı sakinleştirici uyguladıkları bilinmektedir. Operasyonun süresi işlemin ve doktorun deneyimine göre değişsede genelde 45 ila 60 dakika almaktadır.  Sıklıkla Genel anestezi uygulansada, bazı durumlarda lokal anestezi altında da yapılabilmektedir. Olası bir sorun ile karşılaşılmadığı durumlarda aynı gün taburcu edilirken uygulaması gereken masaj bakım ve yapması yapmaması gereken konular hakkında hastaya bilgi verilir.
 
Sağlık herşeyden önce gelmektedir. Tüm okurlara mutlu huzurlu sağlıklı bir 2017 senesi dilerim.
 
 
 
Toplam blog
: 8
: 1031
Kayıt tarihi
: 29.11.15
 
 

19 Mart 1970 tarihinde Niğde'de doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Eskişehir'de tamamladım. Dah..