Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Aralık '10

 
Kategori
Blog yazarları tartışıyor!
 

Göze göz, dişe diş! Milletvekili de onlara yumurta atsaydı...

Göze göz, dişe diş! Milletvekili de onlara yumurta atsaydı...
 

Protestoya hedef olanlar, protestocuların ne dediğini değil de, yumurtayı mı sorun ediyorlar?

Eğer bu protestoya maruz kalanlar erdemli ve zeki olsalardı verecekleri yanıtlar da o derece güzel olurdu.

"Paraları varsa omlet yapsınlar", "beyinsizler" gibi ifadeler aslında bu kişilerin neden yumurtaya hedef olduklarının açık delilidir. Nasıl ki Irak'ta Bush'a ayakkabı fırlattılar, burada da yumurta fırlatıyorlar. Daha sert olan taş veya limon seçmiyorlar. Özellikle yumurta seçiyor gençler. Çünkü biliyorlar karşılarındakinin de yumurtayı başına yemektan duyacağı tepkiyi. Biliyorlar çünkü en azında Deniz Baykal'ı da Doğu gezisinde kendi yandaşları yumurta ile karşılamışlardı.

Oysa gençler başka bir feryat içindeler. Diğer blog yazarları gençleri bu eyleme sürükleyen gerekçeleri çok güzel açıklamışlar. Hepsinin diline sağlık.

Doğrudan başına yumurta yiyenlerin veya gıyabında yumurtaya hedef olanların (ki onlara yumurta atılmasın diye alınan güvenlik önlemleri ayrı bir yazı konusu olur) içlerine oturmasın. Alsınlar yumurtaları Üniversite bahçesinde aniden ortaya çıkıp yumurtaları gençlerin başına atsınlar . Gençler onlar gibi tepki vermeyeceklerdir. Bana inanmıyorlarsa bir denesinler. Dediğim çıkmazsa ben buradayım.

 
Toplam blog
: 62
: 548
Kayıt tarihi
: 08.09.10
 
 

Ceyhan 1966 doğumluyum. Üniversite mezunuyum. Şiir ve öykü seviyorum. Atatürk ve Uğur Mumcu yol g..